Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

HAARLOOS DE ZOMER IN MET WAX AVENUE

Gepubliceerd: 5 juli 2018 18:00

Fotografie: Davien Hulsman

Summer is in town! Het prachtige Zuid wordt nu al een flinke tijd overspoeld met heerlijk warme zonnestralen en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Gelukkig gaat het zonnetje nergens naartoe en kunnen we ook deze week blijven genieten van de warmte. Spendeer jij je dagen op de leukste terrasjes van Zuid of zoek je liever het water op? Rivka Zwaan van Wax Avenue helpt jou graag om je nóg meer te ontlasten tijdens deze prachtige zomerdagen. Weg met die dagelijkse scheerpartij, de bussen scheerschuim en alle haartjes: Wax Avenue helpt je haarloos de zomer in!

HET HELE PAKKET
Wax Avenue staat van oorsprong bekend om haar waxbehandelingen, maar is tegenwoordig ook gespecialiseerd in laserontharing. “Ik merkte dat laserontharing heel erg bij mijn klanten speelde. Er werd veel gepraat over het permanent verwijderen van haartjes. Dat prikkelde mij om verder te kijken. Nu coveren we het hele gebied van ontharen.”

WAXEN OF LASEREN?
Sommige mensen willen niet laseren, omdat het een definitief resultaat heeft: weg is weg. Met waxen verdwijnen de haartjes niet definitief, maar worden ze zachter en minder hardnekkig. Uiteindelijk groeien ze weer terug. “Meestal is waxen de eerste stap, waarna vaak de overstap naar laserontharing volgt. De prijs is iets wat sommigen tegenhoudt. De uitgave voelt kostbaar, maar is uiteindelijk goedkoper dan andere scheermethoden.” 

BUURTSALON
Voor een vakkundige blik zit je helemaal goed bij Wax Avenue. Professionele behandelingen en persoonlijke aandacht staan voorop, vindt Rivka. “De meeste klanten komen hier uit de buurt. Vrouwen, mannen, jong, oud: allemaal weten ze onze salon te vinden. Dat geeft echt het gevoel van een buurtsalon. Je krijgt daardoor een band met je klanten en dat vind ik zó leuk aan mijn werk.”

KLEIN MAAR PIEKFIJN
Wax Avenue is een begrip in de buurt en dat is aan alles te merken: “Door de jaren heen heb ik een leuk netwerk mogen opbouwen. Het liefst zou ik een tweede vestiging openen.” De ambitie om Wax Avenue te laten ontpoppen tot een keten, heeft Rivka niet: “Ik wil het graag klein en persoonlijk houden. Laatst zat ik ergens een broodje te eten en toen hoorde ik mensen een tafeltje verderop zeggen: ‘Bij Wax Avenue moet je zijn.’ Dat maakt me zo ontzettend blij! Dat er op die manier over de salon gesproken wordt, is het allermooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Willemsparkweg 218
www.waxavenue.nl

Tekst: Marleen Versteeg en Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...