Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

GLOEDNIEUWE SPOTS IN ZUID! – JULI 2018

Gepubliceerd: 9 juli 2018 07:00

Amsterdam Zuid is een deel van Amsterdam dat zich dag in, dag uit blijft ontwikkelen. Om de haverklap openen er nieuwe cafétjes, boetiekjes en winkels en daar zijn wij maar al te blij mee! In de rubriek ‘De Nieuwste Aanwinsten van Zuid’, delen wij – zoals de naam het al zegt – de kersverse zaakjes van Amsterdam Zuid die jouw bezoekje dubbel en dwars waard zijn!

 

THE AVOCADO SHOW – WILLEMSPARKWEG 152-H

Avocadorestaurant The Avocado Show heeft er een tweede vestiging bijgekregen! Een logische stap, gezien het restaurant dagelijks honderden klanten over de drempel krijgt. Bij The Avocado Show krijg je complete avocado-gerechtjes die ook nog eens een waar kunstwerkje zijn op je bord. Een groen feestje voor het oog en voor de maag!

 

BAR ALT – STADIONPLEIN 103

Bij Bar Alt draait het allemaal om bijzondere bieren. In dit gloednieuwe restaurant leeft het streven naar het zijn van een showcase van de laatste ontwikkelingen in de ‘European Beer Belt’ en gastronomie van over de hele wereld. Het restaurant heeft een tapwand met wel 20 verschillende soorten bieren. Geniet van een heerlijke goudgele rakker onder een spectaculair diner, waarbij de keuze er gekozen kan worden van een wisselende kaart met 4, 6 of 8 gangen met daarnaast een kleine barfood kaart. Genieten geblazen, ook op het terras!

 

BARDAK – FERDINAND BOLSTRAAT 12

Eventjes op vakantie in ons eigen Amsterdam Zuid, dat kan bij de gloednieuwe hotspot genaamd BARDAK. Laat je overspoelen met de lekkerste drankjes en gerechten in de sferen van Tel Aviv. Hier kunnen zowel de vleeseters als de vegetariërs en vegans onder ons terecht. Leuk feitje: BARDAK is open tot in de late uurtjes!

 

JOE & THE JUICE – BEETHOVENSTRAAT 5

Beeld: Cornelis Schuytstraat

Het van oorsprong Deense concept Joe & The Juice doet het hartstikke goed in ons prachtige Amsterdam Zuid. Naast een prachtige vestiging aan de Cornelis Schuytstraat is er nu ook een tweede vestiging open aan de Beethovenstraat! Bij Joe & The Juice heb je de keuze uit een enorm menu aan heerlijke, smaakvolle, verse sappen maar ook voor een verse koffie ben je hier aan het goede adres. Of je nou een energieboost nodig hebt, wat vitamientjes naar binnen wilt werken of zin hebt in een zoete refresher: Joe & The Juice staat helemaal voor je klaar!

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...