Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

GLOEDNIEUWE SPOTS IN ZUID! – AUGUSTUS 2018

 

De zomer een periode waarin er weinig gebeurd? In Zuid is dit zeker NIET het geval! Ook deze maand zijn er weer prachtige zaken geopend en deze zetten we in deze rubriek maar al te graag in het zonnetje. Waar ga jij als eerste heen?

 

FREDINAND BOWLS – FERDINAND BOLSTRAAT 21B

Ferdinand Bowls

Beeld: Ferdinand Bowls

De Ferdinand Bolstraat is een all day breakfast spot rijker! Bij het net geopende Ferdinand Bowls kun je de hele dag terecht voor verse ferdi, smoothie en acai bowls. Uiteraard onder het genot van een verse sap, koffie of thee. Deze bowls hebben zulke mooie kleuren dat je je meteen in de vakantiesferen waant!

 

COFFEE CONCEPTS ZUIDAS – PARNASSUSWEG 851

We zijn nog een beetje vroeg met het benoemen van Coffee Concepts in dit lijstje. Omdat we groot fan zijn van de heerlijke broodjes en koffies van dit zaakje, nemen we ze toch heel graag mee. Deze week opent namelijk de nieuwste vestiging van Coffee Concepts, en wel op de Zuidas! Dat wordt smullen tijdens de lunchpauze!

 

FIVE CITY SPA – EERSTE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 39

Five City Spa

Beeld: Five City Spa

De Pijp is een heerlijke spa rijker! Begin deze maand is hier Five City Spa geopend en hier kun je onder andere terecht massages, gezichtsbehandelingen en pedicures. Ideaal zo lekker in de stad als je het ons vraagt.

 

FIVE BROTHERS FAT, CHAMPAGNERIA – HOBBEMAKADE

Five Brothers Fat

Beeld: Five Brothers Fat

Wat ons betreft mag elke dag met bubbels gevierd worden, dus daarom hebben we deze nieuwe spot al benoemd in ons lijstje met ‘perfecte plekken voor je eerste date’. Bij Champagneria kun je terecht voor heerlijke champagne (it’s in the name), sangria, cava en tapas. Een heerlijk avondje uit midden in Zuid!

 

Heb je tips over zaakjes die in Zuid gaan openen of net zijn geopend? Laat het ons dan vooral eventjes weten!

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...