Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

GELDERLANDPLEIN UITGELICHT!

Gepubliceerd op: 5 oktober 2018

Gelderlandplein

Beeld: Gelderlandplein

Dit keer niet écht een straat, maar zelfs een heel plein! Op het Gelderlandplein kun je gemakkelijk een dag doorbrengen. Aan leuke winkeltjes en eetzaken is er geen gebrek! In dit artikel lichten wij voor jullie een paar toppers uit.  

 

ROGGE

Rogge Amsterdam

Beeld: Rogge Amsterdam

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Rogge hun nieuwste outfit scoren. In deze kledingwinkel koop je de laatste collecties van Woolirch, Filippa K, Hugo, Samsoe Samsoe en Levi’s en loop je gegarandeerd met een stijlvolle en hippe look de deur weer uit.

  

N-ICE

N-ice

Beeld: N-ice

Bij N-ice aan het Gelderlandplein kun je drie minuten “genieten” van een temperatuur van -110 graden. Deze ijskoude therapievorm levert je diverse gezondheidsvoordelen op, waaronder een goed spierhestel na het sporten en een verbeterde huid. Lees er meer over in dit artikel.

 

 

TOTAL4LIVING

Total 4 Living

Beeld: Lotte de Graaf

Geen klant en geen huis is hetzelfde, en dat geldt ook voor een adviseur. Britte en Kevin van Total4Living weten dat maar al te goed. Bij Total4Living kun je terecht voor accessoires of meubels. Van het bankstel tot een lampje aan de wand; voor dit alles ben je hier aan het juiste adres!

 

VILLEROY & BOCH

Villeroy & Boch

Beeld: Gelderlandplein.nl

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw servies of top notch glaswerk, doe je er goed aan eens een kijkje te nemen in de winkel van Villeroy & Boch! Het is niet voor niets dat dit merk al sinds 1748 bestaat!

 

 

GUSTO DI COSTA

Gusto di Casto

Beeld: Gusto di Casto

Bij Gusto Di Costa kun je terecht voor al het goede uit Italië. Van een smakelijk broodje uit de oven tot een verse salade of pasta; hier vind je het! Daarnaast kun je meteen een aantal delicatessen scoren voor thuisgebruik.

 

BEVERLY BEETHOVEN

De laatste mode scoren en personeel dat volledig tot jouw beschikking staat tijdens het kopen van jouw nieuwste outfits; dat is waar Beverly Beethoven voor staat. Op woensdag kun je er bovendien genieten van lekkere hapjes en op zaterdag zorgt een DJ voor de muzikale ondersteuning tijdens het shoppen!

 

BLES CONCEPT

Bles Concept Store

Beeld: Gelderlandplein.nl

In deze concept store van vijftig vierkante meters kun je terecht voor de laatste mode, high-tech gadgets, kunst en unieke street wear en vintage items.

.

STADSBAKKER JONGEJANS

Bakker Jongejans

Beeld: Gelderlandplein.nl

Familiebedrijfjes. Wij houden ervan! Op het Gelderlandplein vind je Stadsbakker Jongejans wat al sinds 1926 bestaat. Iedere dag kun je hier vers brood en banket halen bij het vriendelijke personeel. Geloof het of niet, maar ze hebben maar liefst 250 verschillende producten voor je in de aanbieding!

 

KAAS EN ZO

KAAS en ZO

Beeld: KAAS en ZO

Bij KAAS en ZO haal je jouw favoriete kazen voor bij elke gelegenheid. Voor een super-de-luxe kaasplank om jouw gasten te verrassen of om jezelf even te verwennen met een fijne plak belegen op jouw bammetje; bij KAAS en ZO haal je jouw favoriete kazen voor bij elke gelegenheid. Ook hebben ze hier een collectie versgebrande noten waar je je vingers bij af zult likken. We like!

 

RIVIERA MAISON

Riviera Maison

Beeld: Gelderlandplein.nl

Op zoek naar wat gezelligheid in huis? Bij woonwinkel Riviera Maison vind je diverse leuke meubels en accessoires om jouw interieur een update te geven. Is jouw interieur al klaar voor het najaar?

 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

RECENT

verder lezen

RIJKSMUSEUM PRESENTEERT: ALLE REMBRANDTS

Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019 presenteert het Rijksmuseum van 15 februari tot 10 juni voor het eerst in de geschiedenis een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt uit eigen collectie.

LIEFDE & LUST OP DE HUISHOUDBEURS

Huisvrouwen en – mannen, aanhang en geïnteresseerden kunnen zich komend weekend weer onderdompelen in al het nieuws op het gebied van interieurverzorging tijdens de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam.