GASSAN DIAMONDS BLIKT TERUG OP EEN SUCCESVOLLE, EXTRA KLEURRIJKE EDITIE VAN MASTERS EXPO 2022

door | jan 4, 2023

MASTERS EXPO, Europa’s meest exclusieve zakenbeurs, was terug en heeft RAI Amsterdam op zijn grondvesten doen schudden. Het is de plek waar zaken doen een feestje is en vakmanschap, innovatie, kwaliteit, enjoyment en ondernemerschap hand in hand gaan. ‘The Colourful Edition’, het thema van 2022, ken de voor GASSAN Diamonds vele hoogtepunten.

 

GROOTS VERTEGENWOORDIGD

GASSAN staat voor vakmanschap, bewezen kwaliteiten betrouwbaarheid. Naast de prestigieuze merken als Rolex, Chopard en OMEGA, werden hun eigenmerken ook flink vertegenwoordigd op de beurs. Zo konden aanwezigen het ‘meer dan briljant’ slijpsel van GASSAN 121 en de ultieme Mix & Match Jewelry van Choices by DL aanschouwen. Maar ook GASSAN pre-owned, Gigi by GASSAN en TROPHYBY GASSAN waren van de partij. Met zulke prachtige merken onder één dak kon het niet anders dan dat GASSAN Diamonds ervandoor ging met de award voor Most Cheerful Stand

 

KLEINSTE KUNSTWERKOP DIAMANT TER WERELD

MASTERS EXPO is tevens de plek waar unieke product lanceringen plaatsvinden. Zo was ook het geval bij TROPHY BY GASSAN. Samen met contemporary artist Pablo Lücker heeft het high-end juwelenmerk ‘s werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit onthuld! De unieke samenwerking brengt 59de kunst- en juwelenwereld samen door middel vaneen exclusieve serie bestaande uit dertien unieke diamant kunstwerken. Kom langs in de boetiek om de limited edition collectie te bewonderen! Kun jij niet wachten om de beurs dit jaar bij te wonen?

 

Noteer alvast 7 tot en met 11 december in je agenda, want dan wordt RAI Amsterdam wederom omgetoverd worden tot een bruisende, nieuwe editie van de Capital Of Great Business!

gassan
Advertentie