Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

GASSAN INTRODUCEERT DE NIEUWE GASSAN75 JUWELENCOLLECTIE

Gepubliceerd op: 7 mei 2020

GASSAN75 collectie

In deze bijzondere periode introduceert GASSAN toch graag met trots de nieuwe GASSAN75 juwelencollectie. Een speciale collectie, ter ere van het 75-jarig jubileum van GASSAN. De juwelen zijn ontwikkeld in eigen huis, door de professionele goudsmeden. Laat je inspireren door de diverse exclusieve armbanden en ringen.

 

 

UNIEKE COMBINATIE

GASSAN75 collectie

Kenmerkend voor de armbanden is de combinatie van diamant met zwart keramiek.  Deze unieke stijl geeft de juwelen een chique en tegelijkertijd stoer uiterlijk. De GASSAN75 collectie bestaat onder andere uit diverse elegante stretch armbanden met briljant geslepen diamanten in wit-, rosé- of geelgoud.

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

SCHITTERENDE RINGEN

GASSAN

Naast armbanden zijn ook prachtige ringen ontworpen. Voor deze jubileumcollectie heeft GASSAN meerdere slijpvormen met elkaar gecombineerd, waaronder de Emerald en de Princes cut. Deze combinatie zorgt voor een unieke uitstraling.

De 18 karaat roségouden ringen kunt u zowel als stackring of als unique piece dragen. Daarnaast geldt voor alle ringen uit de collectie: ‘one size fits all’. Zo kan de ring bijvoorbeeld de ene dag om uw pink en de andere dag om uw wijsvinger gedragen worden.

 

 

GERENOVEERDE GASSAN BOUTIQUE

De volledige GASSAN75 collectie is te bewonderen in de recent gerenoveerde GASSAN Boutique op de begane grond van GASSAN Diamonds, Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 te Amsterdam. Je bent er zeven dagen per week van harte welkom. Indien gewenst, is het ook mogelijk een afspraak in te plannen om de juwelen een-op-een te komen bekijken. Voor een individuele afspraak kun je contact opnemen met de GASSAN Marketing & Sales afdeling: sales@gassan.com.

 

Tekst & beeld: GASSAN Diamonds

Gedeeld

verder lezen