GASSAN BLIKT TERUG OP EEN SUCCESVOLLE EDITIE VAN MASTERS EXPO 2023

door | jan 4, 2024

ter haar

Europa’s meest exclusieve zakenbeurs vond afgelopen maand weer plaats in de RAI Amsterdam. Traditiegetrouw was GASSAN aanwezig met de meest schitterende internationale horloge- en juwelenmerken, maar ook met hun eigen collecties. The Magical Edition, het thema van 2023, kende voor GASSAN vele hoogtepunten. 

 

GROOTS VERTEGENWOORDIGD

GASSAN representeert al meer dan 75 jaar handwerk, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. Op de beurs konden bezoekers hun hart ophalen aan de meest prestigieuze merken zoals Rolex, Tudor, Omega, Chanel en Chopard, wat slechts een greep is uit de dertig high-end brands die werden uitgelicht. Tevens toonde GASSAN met trots alle in-house merken Choices by DL, GASSAN pre-owned, TROPHY BY GASSAN, GASSAN 121 en Gigi by GASSAN. Eén van de vele primeurs op de beurs was de lancering van GASSAN vintage..

ter haar
Advertentie
ter haar

GLANSRIJKE EDITIE

‘The Magicial Edition’ was voor GASSAN op vele vlakken grensverleggend. Het genoemde in-house merk GASSAN Vintage werd gelanceerd met een smaakvolle high tea. Tijdens een lunch van Choices by DL, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw, werden de novelties gepresenteerd van de Côte d’Azur collectie. Een ander opvallend hoogtepunt dat de schijnwerpers stal, was de indrukwekkende lancering van de GASSAN x The Global Note in samenwerking met niemand minder dan Dennis Bergkamp. Het Bergkamp-bankbiljet in limited edition boxen eert de voetballegende en het legendarische doelpunt tijdens de WK kwartfinale van 1998 tussen Nederland en Argentinië. Deze unieke lancering voegt een bijzondere glans toe aan MASTERS EXPO, waardoor het evenement jaar na jaar uitstijgt boven de status van simpelweg een beurs.

Kan jij niet wachten om de beurs dit jaar bij te wonen? Noteer alvast 12 tot en met 16 december in je agenda, want dan wordt de RAI Amsterdam wederom omgetoverd tot een bruisende, nieuwe editie van de Capital Of Great Business.