STRIJK NEER OP HET BETOVERENDE GARDEN TERRACE

door | jul 6, 2023

Garden Terrace Summer

Garden Terrace al fresco bar is een verborgen parel waar je kunt genieten van zowel de natuur als bijzondere drankjes. Verscholen in het rustige Oud-Zuid, in het iconische Hilton Amsterdam, biedt deze idyllische oase een aangename ontsnapping aan de drukte van de stad.

 

ELKE GELEGENHEID DE JUISTE SFEER

Neem plaats in de comfortabele loungestoelen, strategisch neergezet om het adembenemende uitzicht over het Noorder-Amstelkanaal volledig in je op te kunnen nemen. Terwijl je ontspant en tot rust komt, geniet je van de bootjes die langsvaren en een vleugje charme toevoegen. Of je nu op zoek bent naar een goede koffie om je dag te beginnen, een heerlijke plek voor een zakelijke lunch aan de waterkant, of een feestelijke avond met vrienden, de Garden Terrace biedt voor elke gelegenheid de juiste sfeer. 

 

Garden Terrace Summer
Advertentie
Garden Terrace Cocktail

MUZIKALE COCKTAILKAART

De vaardige en gepassioneerde bartenders zijn meesters in hun vak en staan klaar om je te verbazen met een uitgebreide selectie van vakkundig bereide cocktails. De barkaart biedt zowel klassieke favorieten als nieuwe smaakvolle creaties, zodat er voor ieder wat wils is. Ga op een unieke muzikale reis terwijl je je cocktail kiest. Luister naar een samengestelde vinylafspeellijst en kies het nummer dat het beste je huidige stemming weergeeft, waarbij elk nummer gekoppeld is aan een specifieke kenmerkende cocktail. Dompel jezelf onder in deze harmonieuze combinatie van muziek, uitzicht op het water en verrukkelijke drankjes, en geniet van elk moment alsof het de laatste is. 

OMARM DE MAGIE VAN DE ZOMER

De wonderen van de Garden Terrace houden daar niet op. Dankzij de uitstekende ligging aan de gracht heb je de mogelijkheid om in stijl aan te komen door je boot rechtstreeks bij het terras aan te meren. Stel je voor dat je van je boot stapt en een oase van rust betreedt, waar de tijd lijkt te vertragen en de zorgen van de wereld vervagen… De zomer mag dan kort zijn, maar de herinneringen die je creëert op de Garden Terrace zullen blijven bestaan. Dus kom en omarm de magie van dit seizoen, omringd door natuurlijke schoonheid, pittoreske uitzichten en onvergetelijke ervaringen.