Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

In het welvarende Amsterdam-Zuid ligt het prachtige tuinterras aan het water van Hilton Amsterdam. Verscholen tussen de bomen en omringd door aangemeerde boten, is Garden Terrace de perfecte zomerlocatie. Met uitzicht op een van de mooiste buurten van de stad, waardoor je een authentiek Amsterdams gevoel krijgt.

 

 

Bij buurtbewoners staat Garden Terrace bekend als een populaire plek voor een vergadering met een kop koffie in de ochtend, een drankje na het werk of een weekendlunch met het hele gezin. Tegenwoordig kun je er ook aanschuiven voor het nieuwste eetconcept van Hilton Amsterdam, L’Aperitivo Italiano – een populair eetritueel in Italië, en een trend in Amsterdam!

 

 

De gerechten die op het terras worden geserveerd, zijn gericht op de zomer en halen inspiratie uit de warme dagen die met barbecueën en picknicks in de zon worden doorgebracht. Met een extra vleugje elegantie, kunnen gasten genieten van een verfijnde versie van buiten dineren. Het menu biedt een uitgebreide keuze aan internationale gerechten. Zoals pizza uit de oven, gemaakt door de Italiaanse chef, maar ook Hollandse favorieten, die perfect zijn als borrelhapjes. Lichte, gezonde maaltijden zoals de kleurige Buddah Bowl zijn ook beschikbaar, voor zowel vegetariërs als veganisten.

 

 

Samen met de Half Moon Lounge, een bar die bekend staat om het perfectioneren van klassieke cocktails, heeft het Garden Terrace een uitgebreide keuze aan dranken. Van cocktails tot whisky, en met een grote selectie uit mousserende wijnen uit heel Europa, is er voor iedereen iets om de dorst te lessen. Kom deze zomer genieten op Garden Terrace, een verborgen oase en de parel van Amsterdam Zuid.

 

Tekst & Beeld: Hilton Amsterdam