Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

FRIS EN FRUITIG DE FEESTDAGEN IN MET AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 27 november 2019

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer”. Deze maand bespreekt Dr Pirayesh niet-operatieve huidverbetering.

 

HUIDVERBETERING

Erfelijke factoren, veroudering, een hectische leefstijl en de zon laten hun sporen na op je huid. Al na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen en elastine – elementen die je huid letterlijk bij elkaar houden – af en zakt je huid als het ware langzaam in elkaar. Collageen en Hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen dus rimpeltjes op en elastine geeft je huid elasticiteit. Om je huid zo lang mogelijk een zachte, frisse en gladde uitstraling te geven, is het van belang om de collageen aanmaak te stimuleren en zo nodig Hyaluronzuur aan te vullen. Gebleken is dat de huid collageen uit crèmes en serums niet op kan nemen, ondanks dat deze soms wel voor een goede vochthuishouding van de huid kunnen zorgen en belangrijk zijn.

 

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Bij Amsterdam Plastic Surgery bekijkt plastisch chirurg Ali Pirayesh uitgebreid naar je huid en bespreekt hij jouw wensen, waarna hij een op maat gemaakt behandelplan voor je kan samenstellen. Dr Pirayesh heeft zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten), voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden. Moderne laserbehandelingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om niet alleen de collageen productie te stimuleren, maar ook de huid te verjongen.

 

COMBINATIE VAN BEHANDELINGEN

Dr Pirayesh geeft wereldwijd les aan artsen over het veilig gebruik van botox en fillers. Naast zonbescherming en het drinken van voldoende water, adviseert hij de combinatie van de volgende drie behandelingen om je huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Hij is een voorstander van het natuurlijk verzachten van diepere lijnen met micro Botox (1) en het zo nodig aanvullen van lichaamseigen Hyaluronzuur met de veiligste fillers (2). Tot slot biedt de PRP-behandeling met micro-impregnatie (gebruik van groeifactoren uit een klein buisje van je eigen bloed), vaak in de media de Vampire Facial genoemd, tot fraaie resultaten in de vorm van een gladdere, jonger ogende en stralende huid (3). Dit is een signatuur-behandeling van APS, die Dr Pirayesh wekelijks bij vele vrouwen en mannen uitvoert.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. Plastisch Chirurg is een wettelijk beschermde titel die dus niet door minder gekwalificeerde artsen gebruikt mag worden. Een echte plastisch chirurg zal zichzelf ook nooit cosmetisch arts of cosmetisch chirurg noemen.

 

SCIENTIFIC DIRECTOR CLINICAL FACIAL ANATOMY

Dr Pirayesh geeft twee keer per jaar – nu in november-  de inmiddels prestigieuze CFA cursus in Amsterdam waarbij de meest geavanceerde en veilige technieken op het gebied van Botox, fillers en anatomie van het aangezicht worden getoond aan een groep ervaren collega’s.

 

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China

  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 

  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 

  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC) 

  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery 


 

 Tekst & Fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

 

Gedeeld

verder lezen