Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

FEESTELIJKE HEROPENING GASSAN DAM SQUARE

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”

Gepubliceerd: 17 juli 2018 18:00

Jullie hebben het vast gezien op onze socials, maandag 16 juli vierde GASSAN de heropening van GASSAN Dam Square. De winkel, gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam, is geheel gerenoveerd.

 

TIJD VOOR EEN FEESTJE

De rode loper lag uit, voor de gelegenheid was er buiten een heerlijk sta-terras gecreëerd, de winkel zag er briljant uit en de champagne vloeide rijkelijk. Deze opening is goed gevierd! Nadat Benno Leeser, CEO GASSAN, de gasten binnen toesprak en het glas hief op deze geslaagde metamorfose werd buiten door de GASSAN-familie en bekende voetballers het befaamde lint doorgeknipt. Niemand kon er meer omheen: GASSAN Dam Square is na vier maanden verbouwen weer open!

 

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”
-Benno Leeser, CEO GASSAN

 

PRACHTIGE RESTYLING

Met een extra entree aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, is GASSAN helemaal klaar voor een vliegende start! Wanneer je binnenloopt in de gerenoveerde zaak valt je meteen op hoe ruimtelijk het is geworden. De ruimte is letterlijk groter doordat aparte ruimten bij elkaar zijn gevoegd en de combinatie tussen strak design en het huiskamergevoel is perfect uitgevoerd. Benieuwd? Scroll naar beneden voor de video!

 

PERFECT VERZORGD

Tal van nationale en internationale klanten, bekende voetballers en relaties uit de juweliersbranche waren getuigen van deze prachtige zomeravond. Welkomstcocktails van CasaRon en een walking dinner verzorgd door Ron Blaauw maakt deze drukbezochte viering van de heropening van de winkel compleet.

Kun je niet wachten om te zien hoe prachtig het is geworden? Kijk dan snel deze video!

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

Gedeeld

RECENT

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

verder lezen

DE ZEILSTRAAT IN DE SPOTLIGHT!

De Zeilstraat verbindt het Hoofddorpplein (link) met de Amstelveenseweg (link). In deze bedrijvige straat is er voor ieder wat wils te doen! Ontdek je deze straat met ons mee?

STRAAT IN DE KIJKER: WILLEMSPARKWEG

Heel soms vergeten we door het spetterende Zuid-imago van de Cornelis Schuytstraat een klein beetje dat er nog veel meer moois in de buurt te vinden is. Of beter gezegd, daarnaast zelfs! De Willemsparkweg zit vol met prachtige zaakjes die stuk voor stuk een mooie bijdrage leveren aan ons favoriete stadsdeel. Tijd om Willemsparkweg even flink in het zonnetje te zetten! Deze zaakjes maken van jouw bezoekje aan deze straat een unieke beleving.