FEESTELIJKE HEROPENING GASSAN DAM SQUARE

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”

Gepubliceerd: 17 juli 2018 18:00

Jullie hebben het vast gezien op onze socials, maandag 16 juli vierde GASSAN de heropening van GASSAN Dam Square. De winkel, gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam, is geheel gerenoveerd.

 

TIJD VOOR EEN FEESTJE

De rode loper lag uit, voor de gelegenheid was er buiten een heerlijk sta-terras gecreëerd, de winkel zag er briljant uit en de champagne vloeide rijkelijk. Deze opening is goed gevierd! Nadat Benno Leeser, CEO GASSAN, de gasten binnen toesprak en het glas hief op deze geslaagde metamorfose werd buiten door de GASSAN-familie en bekende voetballers het befaamde lint doorgeknipt. Niemand kon er meer omheen: GASSAN Dam Square is na vier maanden verbouwen weer open!

 

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”
-Benno Leeser, CEO GASSAN

 

PRACHTIGE RESTYLING

Met een extra entree aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, is GASSAN helemaal klaar voor een vliegende start! Wanneer je binnenloopt in de gerenoveerde zaak valt je meteen op hoe ruimtelijk het is geworden. De ruimte is letterlijk groter doordat aparte ruimten bij elkaar zijn gevoegd en de combinatie tussen strak design en het huiskamergevoel is perfect uitgevoerd. Benieuwd? Scroll naar beneden voor de video!

 

PERFECT VERZORGD

Tal van nationale en internationale klanten, bekende voetballers en relaties uit de juweliersbranche waren getuigen van deze prachtige zomeravond. Welkomstcocktails van CasaRon en een walking dinner verzorgd door Ron Blaauw maakt deze drukbezochte viering van de heropening van de winkel compleet.

Kun je niet wachten om te zien hoe prachtig het is geworden? Kijk dan snel deze video!

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

Gedeeld

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

verder lezen

12X SHOPPEN IN DE P.C. HOOFTSTRAAT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 12X SHOPPEN IN DE P.C. HOOFTSTRAAT! Gepubliceerd op: Een dagje P.C. staat garant voor een dagje luxe shoppen! Boordevol mooie merken en nog mooiere etalages, kun...

STRAAT IN BEELD: PARNASSUSWEG

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures STRAAT IN BEELD: PARNASSUSWEG Gepubliceerd op: Eén van de leukste winkelstraten in de Stadionbuurt is de Parnassusweg. Deze straat loopt van het...

ONZE FAVORIETE NAJAARSTRENDS!

Ben je benieuwd wat er niet in jouw kledingkast mag ontbreken om deze herfst en winter de show te stelen? Wij zetten onze favoriete trends op een rijtje!

HIER SCOOR JE JOUW VAKANTIEBOEK IN ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures MUST-HAVE ZOMER ITEM: EEN BOEK! HIER SCOOR JE DIE VAN JOU IN ZUID Gepubliceerd op: Of je deze zomer nu ligt te bakken op een tropisch strand, met een kleedje in...