FEESTELIJKE HEROPENING GASSAN DAM SQUARE

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”

Gepubliceerd: 17 juli 2018 18:00

Jullie hebben het vast gezien op onze socials, maandag 16 juli vierde GASSAN de heropening van GASSAN Dam Square. De winkel, gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam, is geheel gerenoveerd.

 

TIJD VOOR EEN FEESTJE

De rode loper lag uit, voor de gelegenheid was er buiten een heerlijk sta-terras gecreëerd, de winkel zag er briljant uit en de champagne vloeide rijkelijk. Deze opening is goed gevierd! Nadat Benno Leeser, CEO GASSAN, de gasten binnen toesprak en het glas hief op deze geslaagde metamorfose werd buiten door de GASSAN-familie en bekende voetballers het befaamde lint doorgeknipt. Niemand kon er meer omheen: GASSAN Dam Square is na vier maanden verbouwen weer open!

 

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”
-Benno Leeser, CEO GASSAN

 

PRACHTIGE RESTYLING

Met een extra entree aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, is GASSAN helemaal klaar voor een vliegende start! Wanneer je binnenloopt in de gerenoveerde zaak valt je meteen op hoe ruimtelijk het is geworden. De ruimte is letterlijk groter doordat aparte ruimten bij elkaar zijn gevoegd en de combinatie tussen strak design en het huiskamergevoel is perfect uitgevoerd. Benieuwd? Scroll naar beneden voor de video!

 

PERFECT VERZORGD

Tal van nationale en internationale klanten, bekende voetballers en relaties uit de juweliersbranche waren getuigen van deze prachtige zomeravond. Welkomstcocktails van CasaRon en een walking dinner verzorgd door Ron Blaauw maakt deze drukbezochte viering van de heropening van de winkel compleet.

Kun je niet wachten om te zien hoe prachtig het is geworden? Kijk dan snel deze video!

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

ZINTUIGPRIKKELENDE CADEAU IDEEËN VOOR KERST 2018!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures ZINTUIGPRIKKELENDE CADEAU IDEEËN VOOR KERST 2018! Gepubliceerd op: De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. Tijd voor een flinke dosis...

40X KERSTINKOPEN DOE JE HIER!

De decembermaand is al druk genoeg. Geen tijd dus voor cadeaustress! Vandaar deze handige lijst met plekken in Amsterdam Zuid waar je zal slagen voor een fantastisch cadeau!

IN DE SPOTLIGHT: EUROPAPLEIN

We love Europaplein! Dit plein, gevestigd in de Rivierenbuurt, heeft namelijk een hele hoop leuke zaakjes en horecagelegenheden voor ons in petto. Voor de shopper, de restaurantjesliefhebber, de fanatiekeling en de genieter: Europaplein heeft voor ieder wat wils te bieden. Tijd om wat extra eer te bewijzen aan dit fijne plein. Deze zaakjes moet je absoluut gezien hebben!