FEESTELIJKE HEROPENING GASSAN DAM SQUARE

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”

Gepubliceerd: 17 juli 2018 18:00

Jullie hebben het vast gezien op onze socials, maandag 16 juli vierde GASSAN de heropening van GASSAN Dam Square. De winkel, gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam, is geheel gerenoveerd.

 

TIJD VOOR EEN FEESTJE

De rode loper lag uit, voor de gelegenheid was er buiten een heerlijk sta-terras gecreëerd, de winkel zag er briljant uit en de champagne vloeide rijkelijk. Deze opening is goed gevierd! Nadat Benno Leeser, CEO GASSAN, de gasten binnen toesprak en het glas hief op deze geslaagde metamorfose werd buiten door de GASSAN-familie en bekende voetballers het befaamde lint doorgeknipt. Niemand kon er meer omheen: GASSAN Dam Square is na vier maanden verbouwen weer open!

 

“Wat zijn we trots op de prachtig gerenoveerde juwelierswinkel. Hiermee is GASSAN op deze unieke locatie klaar voor de komende 25 jaar!”
-Benno Leeser, CEO GASSAN

 

PRACHTIGE RESTYLING

Met een extra entree aan de Rokinzijde van de winkel, tegenover het nieuwe metrostation van de Noord/Zuidlijn, is GASSAN helemaal klaar voor een vliegende start! Wanneer je binnenloopt in de gerenoveerde zaak valt je meteen op hoe ruimtelijk het is geworden. De ruimte is letterlijk groter doordat aparte ruimten bij elkaar zijn gevoegd en de combinatie tussen strak design en het huiskamergevoel is perfect uitgevoerd. Benieuwd? Scroll naar beneden voor de video!

 

PERFECT VERZORGD

Tal van nationale en internationale klanten, bekende voetballers en relaties uit de juweliersbranche waren getuigen van deze prachtige zomeravond. Welkomstcocktails van CasaRon en een walking dinner verzorgd door Ron Blaauw maakt deze drukbezochte viering van de heropening van de winkel compleet.

Kun je niet wachten om te zien hoe prachtig het is geworden? Kijk dan snel deze video!

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

Gedeeld

Tekst: La Toya Sensen Ramsahai

verder lezen

DE SCHELDESTRAAT IN DE SPOTLIGHTS!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures DE SCHELDESTRAAT IN DE SPOTLIGHTS! Eén van de meest levendige straten in de Rivierenbuurt is de Scheldestraat. Met heerlijke restaurants en een mooie variatie een winkels is het...

HIER SCOOR JE JOUW VAKANTIEBOEK IN ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures MUST-HAVE ZOMER ITEM: EEN BOEK! HIER SCOOR JE DIE VAN JOU IN ZUID Gepubliceerd op: Of je deze zomer nu ligt te bakken op een tropisch strand, met een kleedje in...

HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures HIER MOET JE WEZEN TIJDENS EEN DAGJE GELDERLANDPLEIN Gepubliceerd op: Als we érgens in Amsterdam-Zuid goed terecht kunnen voor al onze shop-wensen, dan is het...

NIET TE MISSEN SPOTS AAN DE AMSTELVEENSEWEG

De Amstelveenseweg is naast een belangrijke verbinding tussen Amsterdam en Amstelveen, ook nog eens een straat waar menig Zuid-bewoner graag komt voor een lekker drankje, wat lekkers te eten, de nodige shopsessies en een stukje ontspanning. De Amstelveenseweg heeft talloze hotspots in petto, dus wij vonden het tijd worden om deze straat eens extra in het zonnetje te zetten!