DE (KERST)FAVORIETEN VAN… PUCK VAN DER VALK

door | dec 23, 2022

In ‘De favorieten van’ laten buurtbewoners, BN’ers, ondernemers en onze eigen redacteuren weten waar je die ene lekkere croissant haalt, in welke bar zij het liefst hangen of waar zij gegarandeerd een feestelijke outfit scoren. Deze week de beurt aan Puck van der Valk! Zij deelt met ons haar extra feestelijke tips in Zuid. 

 

“Ik hou van kerst op allerlei vlakken! De feestdagen brengen voor mij heel veel saamhorigheid. Mijn familie is gedurende het jaar heel druk, maar rondom de kerstperiode doen wij een groot diner met de hele familie en het gezin. Daarnaast zijn er altijd veel leuke feestjes, diners en gala’s in Amsterdam. Ik hou ervan om mij helemaal op en top klaar te maken. Dan shop ik een feestelijk jurkje in De Pijp en maak ik me extra mooi op. Ik doe ook altijd veel inspiratie op bij de buurtbewoners. Iedereen ziet er rond deze tijd van het jaar altijd extra mooi uit! Voor mijn eigen huisje doe ik graag mijn kerstinkopen in Amsterdam-Zuid. Buiten het winkelen om kan ik echt genieten van de gezelligheid die hier tijdens de feestdagen wordt gecreëerd. Je vindt de allermooiste verlichting in de Cornelis Schuyt. Heerlijke straat om doorheen te fietsen! Tijdens de kerst zijn we met z’n allen heel druk aan het werk in de verschillende hotels. Je doet het echt samen. Het geeft een kick om alle gasten een fijne kerstbeleving met vrienden en familie te bezorgen. Het maakt mij blij dat ik rond deze periode iets voor anderen kan doen.” 

Puck van der Valk
Bonnie

MERRY XMAS SHOP 

“Ieder jaar kijk ik er weer naar uit om mijn kerstboom op te tuigen. In december worden er ook altijd nieuwe ornamenten toegevoegd aan mijn boom. Naast de enorme kerstafdeling in de Bijenkorf, slaag ik ook goed in de Pijp. Bij de Merry Xmas Shop, kom ik gegarandeerd naar buiten met de gekste ballen!” 

 

MARIS PIPER 

“Ik hou ervan om ‘s avonds in de serre van Restaurant Maris Piper te zitten. Ze hebben hier super lekker eten en een hele fijne sfeer!” 

ANNA + NINA 

“Een winkel waar ik altijd naar binnen ga rond de kerstperiode is Anna + Nina. Van ornamenten en decoratie tot mooi servies en de leukste cadeautjes. Je kunt hier van alles kopen!” 

 

ICE* AMSTERDAM 

“Ik krijg het ultieme decembergevoel als de schaatsbaan op Het Museumplein weer geopend is! Ik vind het leuk om hier te schaatsen, maar ook om lekker te borrelen.” 

 

GEORGE W.P.A. 

Ik ben vaak te vinden bij George aan de Willemsparkweg. Ik kom hier graag om te lunchen of zit hier in de avond uren lang op het verwarmde terras met mijn vriendinnen.” 

 

 

 

 

ice Amsterdam
George W.P.A.

NELA AMSTERDAM 

“Een nieuwkomer in The Valley: Nela Amsterdam. Het is een prachtig restaurant met echt heerlijk eten. Je wordt hier helemaal in de watten gelegd!”

 

ALL THE LUCK IN THE WORLD 

“Bij All The Luck In The World koop ik graag mijn sieraden, maar ook voor een ander! Je kan hier super goed slagen voor cadeautjes onder de boom.”