EXCLUSIEF APPARTEMENT MET ADEMBENEMEND UITZICHT

door | okt 10, 2023

Een zeldzame kans aan de prachtige Loosdrechtse Plassen! Dit uitzonderlijk luxueuze appartement aan de Oud Loosdrechtsedijk 207-39 staat te koop en biedt alle ruimte voor zowel zakelijke brainstormsessies als ontspannen weekenden in alle rust. 

 

Dit moderne appartement verkeert in nieuwstaat en is volledig ontworpen door de gerenommeerde Mariska Jagt. Het beschikt over een royaal dakterras van maar liefst 31 m², waar de schitterende zonsondergangen je zullen betoveren. Vanaf hier geniet je van een prachtig uitzicht op de haven en de eerste plas, wat het gevoel van sereniteit alleen maar versterkt.  

LOODSRECHTSE PLASSEN
Advertentie
ter haar

De woning is voorzien van hoogwaardige domotica, waardoor comfort en gemak centraal staan. Er zijn twee comfortabele slaapkamers en een luxe badkamer aanwezig, waardoor dit appartement perfect is voor zowel werk als ontspanning. Bovendien zijn er parkeermogelijkheden voor maar liefst twee auto’s en zelfs een eigen ligplaats voor je boot.

 

Daarnaast beschik je over een aparte berging en heeft dit appartement energielabel A, wat garant staat voor duurzaamheid en een milieubewuste levensstijl.

 

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om contact op te nemen met Veerman Makelaars voor een bezichtiging van deze unieke kans en laat jouw dromen werkelijkheid wordenaan de Loosdrechtse Plassen!

Loosdrecht appartement