Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

TOTALE ESTHETISCHE ZORG BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020

In een prachtig pand aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

HUIDVERBETERING OP MAAT

Erfelijke factoren, veroudering, roken en de zon laten sporen na op de huid. Na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen af en zakt de huid als het ware langzaam in elkaar. Collageen en hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen rimpeltjes op. “We proberen de aanmaak van deze stoffen te stimuleren en zo nodig hyaluronzuur aan te vullen”, aldus Dr Pirayesh. Allereerst bekijkt Dr Pirayesh de huid grondig en bespreekt de wensen van zijn cliënt om een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. “Ook voor cliënten die nog geen operatie willen, maar wel graag hun huid verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden”, vertelt Dr Pirayesh. “Zo zijn moderne laser- en energiebehandelingen zeer geschikt om pigmentvlekken, couperose en (acne-) littekentjes te verminderen en om de collageenproductie te stimuleren voor een fraaie, strakkere en egale huid.”

 

HERSTELLEN VAN NATUURLIJK VOLUME EN VERZACHTEN VAN LIJNTJES

Dr Pirayesh heeft zijn eigen huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld, genaamd SILC – Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals – en geeft hierover wereldwijd les aan artsen. Hij is een groot voorstander van het natuurlijk verzachten van diepere lijnen met microbotox en het aanvullen van lichaamseigen hyaluronzuur met filler. Ook voert Dr Pirayesh wekelijks bij velen PRP-behandelingen uit – ook wel de ‘Vampire Facial’ genoemd. PRP-groeifactoren uit je eigen bloed zorgen voor een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Nieuw is de combinatie met microneedling en radiofrequentie energie voor nog effectievere en bijzonder fraaie resultaten. Het voordeel is ook een kortere hersteltijd dan met lasers waardoor deze behandeling vooral zeer geliefd is bij Hollywood sterren, maar eigenlijk bij iedereen met een druk bestaan.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

BORSTVERGROTING EN BORSTLIFT, BUIKWANDCORRECTIE EN LIPOSUCTIE

Voor veel vrouwen is een decolleté met fraaie borsten en een strakke buik die mooi bij hun lichaam passen, een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding en gewichtsschommelingen kunnen leiden tot slappere, hangende borsten en/of een slappe buik met huid- en vetoverschot. Dr Pirayesh is bijzonder ervaren in het plastisch chirurgisch verbeteren van deze lichaamsdelen met de meest vooruitstrevende en veilige technieken.

Dr Pirayesh: “Voor elk consult neem ik de tijd en bespreek ik uitgebreid wat er binnen de mogelijkheden, de wensen en het budget past. Zoals het gewenste volume van de borsten, soorten implantaten, incisies, de nazorg, hersteltijd en het te verwachten resultaat. Waar je ook voor komt, bij Amsterdam Plastic Surgery streven we naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in een vertrouwelijke sfeer.”

 

KIES ALTIJD VOOR EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen worden geselecteerd uit de meest technisch en wetenschappelijk begenadigde artsen in opleiding en zijn ongeveer 15 jaar bezig met het veilig en effectief aanleren van het vak met blijvende nascholing.

Dr Ali Pirayesh is wereldwijd een veelgevraagd gastdocent en operateur op het gebied van de nieuwste esthetische technieken. Hij ziet een enorm verschil in het leveren van veilige en kwalitatief hoogwaardige esthetische zorg tussen plastisch chirurgen en minder uitgebreid opgeleide artsen die zich door korte cursussen of een zogenaamd tweejarige opleiding bekwaam achten esthetische ingrepen uit te voeren.

 

DR PIRAYESH 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

 

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Bangkok, Moskou, Harvard
  • Director CFA Amsterdam:
 International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)
  • Mede-uitvinder Kunsthuid Glyaderm (brandwonden)

 

 

Tekst & fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

 

Gedeeld

verder lezen

GLÜHWANDELEN IN ZUID

GLÜHWANDELEN IN ZUID

Vandaag gaan wij lekker aan de glühwandel in Amsterdam- Zuid! Je weet wel: wandelen en glühwein drinken. Maar waar is ‘ie het allerlekkerst?

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

Check hier wáár in Amsterdam-Zuid je de lekkerste oliebollen haalt! We gaan naar Oud-Zuid, de Rivierenbuurt, de Apollobuurt, De Pijp en de Schinkelbuurt.

GLÜHWANDELEN IN ZUID

GLÜHWANDELEN IN ZUID

Vandaag gaan wij lekker aan de glühwandel in Amsterdam- Zuid! Je weet wel: wandelen en glühwein drinken. Maar waar is ‘ie het allerlekkerst?

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

Check hier wáár in Amsterdam-Zuid je de lekkerste oliebollen haalt! We gaan naar Oud-Zuid, de Rivierenbuurt, de Apollobuurt, De Pijp en de Schinkelbuurt.