Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN FESTIVE SEASON GLOW BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 7 november 2022

Festive Season Glow

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

CHRISTMAS TOUCH-UP

De feestdagen staan voor de deur en iedereen wil er zo voordelig mogelijk uitzien. Het gezicht kan fraai opgefrist worden met een zogenaamde Christmas Touch-up behandeling. Een combinatie van micro-botox, kleine hoeveelheid filler en een lichte laser-/lichtbehandeling zorgt ervoor dat de huid een collageen boost krijgt en de aanwezige rimpeltjes en oneffenheden verzacht worden. Dr Pirayesh heeft deze behandeling bedacht juist voor deze periode van drukte met een minieme hersteltijd van een dag of zelfs korter.

 

SILC

Dr Pirayesh heeft zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten), voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden.

 

PLATELET RICH PLASMA-BEHANDELING

Zou je jouw huid graag een stuk gladder, strakker en jonger willen zien? Dan is de PRP-behandeling zeer geschikt voor jou. Een PRP-behandeling is een echte ‘bio’ behandeling waarbij de huid wordt gestimuleerd om zichzelf te verjongen met behulp van groeifactoren verkregen uit het eigen bloed. In Hollywood gebruiken de sterren deze methode twee weken voor de Oscaruitreiking om met een mooie, frisse glow de rode loper op te gaan. Deze techniek maakt gebruik van de groeifactoren die in het bloed aanwezig zijn. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed uit de arm weggenomen en vervolgens wordt dit bloed gecentrifugeerd, zodat het bloedplaatjes-rijke plasma is gescheiden van de rest van het bloed. Dit plasma wordt op het gezicht aangebracht en door middel van microneedling – een soort massage met ragfijne naaldjes – in de huid gesluisd. De behandeling is pijnloos en je kunt de volgende dag jouw sociale activiteiten hervatten.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

KIES VOOR KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

In veel klinieken worden botox- en fillerbehandelingen aan de lopende band uitgevoerd door artsen van diverse pluimage. Deze artsen zijn vaak niet zoals plastisch chirurgen speciaal uitgekozen op gebied van wetenschappelijke kennis, expertise, handvaardige precisie, empathie en betrokkenheid bij de patiënt als geheel.

 

DELICATE ANATOMIE

De kennis van delicate anatomie van het aangezicht is bijzonder belangrijk en esthetisch gespecialiseerde plastisch chirurgen zijn hierin het meest deskundig. Vaak worden grote hoeveelheden fillers of, nog erger, draden gebruikt door zogenaamd ‘cosmetisch artsen’ en de botox-behandeling wordt kunstmatig in zones opgedeeld. Dit is jammer, want meestal zijn er slechts enkele spuitjes filler en een kleine hoeveelheid botox nodig om een fraai en natuurlijk resultaat te behalen.

Dr Pirayesh neemt bij elke behandeling de tijd om je gezicht volledig te analyseren en gaat uiterst gedetailleerd en voorzichtig te werk in zijn streven naar een fraai resultaat, een snel herstel en de kleinst mogelijke kans op complicaties passend bij jouw wensen en budget.

 

DR PIRAYESH 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

 

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Bangkok, Moskou, Harvard
  • Director CFA Amsterdam:
 International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Ex-Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)
  • Mede-uitvinder Kunsthuid Glyaderm (brandwonden)

 

Tekst & fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

 

Gedeeld

verder lezen