Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN ELEGANT DECOLLETÉ BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 28 maart 2019

Amsterdam Plastic Surgery

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Deze maand bespreekt Dr Pirayesh de beste behandelingen voor een elegant decolleté.

 

BORSTOPERATIES

Voor veel vrouwen is een decolleté met borsten die qua grootte, vorm en positie mooi bij hun lichaam passen een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding, zwaartekracht, grote gewichtsschommelingen en het ouder worden kunnen tot slappere, hangende borsten leiden met (te) weinig volume. Vrouwen met zeer grote borsten hebben vaak last van rugpijn en pijnlijke bh-striemen. Vrouwen met hele kleine borsten voelen zich soms minder vrouwelijk. Borstoperaties – inclusief het na jaren verwisselen van de borstprothesen – zijn veilig en laten veel vrouwen zich weer happy in hun lijf voelen. Wel is het belangrijk dat de operatie wordt uitgevoerd door een vakkundige plastisch chirurg zoals Dr Pirayesh.

 

BORSTLIFT

Bij slappere, afhangende borsten waarbij ook de tepelhof onder de borstplooi valt, kan een borstlift uitkomst bieden om weer een jeugdigere borstvorm te krijgen met het juiste volume. Bij grotere afhangende borsten gebruikt Dr Pirayesh een door hem verfijnde techniek uit Brazilië waarbij er meer volume en lift wordt gecreëerd door een inwendige bh te maken van lichaamseigen steunweefsel. Bij onvoldoende volume – en dus verminderde projectie van de borsten – kan hij gebruikmaken van lichaamseigen vet (lipofilling), een kleine prothese of een combinatie van deze technieken.

 

 

UITVOERIG CONSULT

Dr Pirayesh maakt veel tijd vrij om aandacht te besteden aan jouw wensen en mogelijkheden. Het is zeer belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Een greep uit de vragen die aan bod kunnen komen tijdens een uitvoerig consult met Dr Pirayesh: ‘Is een borstvergroting of juist een borstlift meer geschikt voor mij?’ ‘Hoe lang kan ik doorgaan met mijn huidige borstprothesen?’ ‘Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor een borstlift?’ ‘Ik wil juist mijn kleine(re) borsten behouden, maar vind ze te slap. Wat nu?’ ‘Je leest zoveel over gevaren van siliconen prothesen? Wat houdt dat in voor mij?’ ‘Is lipofilling met eigen vet een (blijvende) oplossing voor mij?’ ‘Hoe maak ik de juiste keuze voor een plastisch chirurg en kliniek?’

 

APS SCAR CARE

Elke operatie geeft een permanent litteken. Een goede plastisch chirurg zorgt ervoor dat de weefsels met zo min mogelijk schade worden behandeld en plaatst littekens dusdanig dat ze na verloop van tijd vrijwel onzichtbaar zijn. Incisies bij borstliften worden door Dr Pirayesh vakkundig geplaatst rondom de tepel naar onderen en verder verhuld in de borstplooi. Ook bij ooglidcorrecties, face- en halslifts en buikwandcorrecties zorgt Dr Pirayesh door zijn verfijnde operatietechniek en de door hem ontwikkelde ‘Scar Care’ nazorg dat littekens zo dun en onzichtbaar mogelijk zijn.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg bieden. 

 

Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001)

 

 

Tekst & Fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld

verder lezen