Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige. Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat? Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je lekker kan wegdromen bij de mooie woningen en villa’s die Zuid te bieden heeft. 

Een vrijstaande villa in Amsterdam, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar deze moderne vrijstaande villa in Buitenveldert bestaat echt. Luxe wonen en absolute privacy zijn de sleutelwoorden van dit droomhuis. De villa heeft een ruime tuin die aan het water grenst.

Binnen geniet je van luxe tot in het kleinste detail. De prachtige open keuken met kookeiland van Poggenpohl is voorzien van Gaggenau apparatuur waaronder een stoom- en heteluchtoven, koffiemachine, wijnkoeler, 2 warmhoudlades. Daarnaast is er een Bora inductiekookplaat en een Quooker.

Deze villa ligt in een rustige doodlopende straat in Buitenveldert. De straat bevat slechts 5 villa’s, waardoor je van optimale privacy geniet. De achtertuin grenst aan sierwater en het groengebied aan De Kalfjeslaan. Hier leef je in alle rust, omringd door groen, terwijl je met een paar minuten fietsen ook in het chique Oud-Zuid of op het Gelderlandplein staat.

Makelaar: Eefje Voogd Makelaardij

 

DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht DROOMHUIZEN IN ZUID: De Borcht