Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID:
VOSSIUSSTRAAT 6C

Gepubliceerd op: 17 augustus 2021

Vossiusstraat 6C

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Het appartement ligt in een pand dat dateert uit 1879 en maakt deel uit van een rij van 15 herenhuizen die samen bekend staan als “het stadspaleis” van het Vondelpark. De architect van de geschakelde herenhuizen in deze straat is Izak Gosschalk. Deze gerenommeerde architect werd geboren aan de Amsterdamse Nieuwe Herengracht. Tussen 1875 en 1887 was Gosschalk gemeenteraadslid in Amsterdam.”

“Dit appartement is in 2018 geheel gerenoveerd door architect Maxim Winkelaar en heeft internationale allure. Ieder detail in dit appartement is zorgvuldig uitgedacht. Oorspronkelijk bestond dit appartement uit twee kleine appartementen. Door de samenvoeging van beide appartementen is dit ruimtelijke, brede, appartement ontstaan. Aan de voorzijde heeft het appartement openslaande deuren naar de twee balkons met uitzicht op het Vondelpark. Aan de achterzijde heeft het appartement een breed balkon.”

 

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

Vossiusstraat 6C

 

Bron: Funda

Makelaar: Engel & Völkers Amsterdam Zuid

Gedeeld

verder lezen