Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID: VAN MIEREVELDSTRAAT 7

 

Gepubliceerd op: 8 juni 2021

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Prachtig en royaal geheel herenhuis, met ontzettend veel charme is een ‘hidden gem’ gelegen in het rustige deel van het museumkwartier. Deze prachtige woning heeft een unieke en ongekend goede afwerking gecombineerd met alle denkbare sfeervolle details die het geheel transformeren tot een fijn en comfortabel familiehuis. De woning heeft een royale woonoppervlakte van maar liefst 321 m2 verdeeld over 4 woonlagen inclusief zolderetage en een kleine kelder, met daarnaast nog een heerlijke ruime en rustige achtertuin op het oosten, een oase van rust.”

“De woning is perfect afgewerkt met behoud van de mooie authentieke en sfeervolle details. Er zijn maar liefst 5 zeer royale slaapkamers en 3 mooie badkamers. Qua buitenruimte is er de beschikking over een comfortabele achtertuin, een balkon en een loggia. Dit prachtige huis zit vol met authentieke details, zoals glas in lood ramen, stijlplafonds, paneeldeuren, klassieke architraven en een prachtige marmeren entreehal.”

 

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

 

Bron: Funda

Makelaar: Carla van den Brink B.V.

Gedeeld

verder lezen