Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

Ja, de Van Eeghenstraat. Wie vaker op Funda aan het loeren is naar de mooiste huizen in Amsterdam weet dan ook dat deze straat zo’n beetje de jackpot is van de Amsterdamse huizenmarkt. En er staat weer en pareltje te koop. Dit parkappartement van 297m² bestaat uit twee verdiepingen met een ruim leefgedeelte, vier slaapkamers, drie badkamers, een royaal dakterras en een ruime tuin dat de drie zijden van de woning omringt. Mocht de tuin niet groot genoeg zijn, dan is er ook een deur aanwezig waardoor je rechtstreeks het Vondelpark in loopt.

Het ruime leefgedeelte heeft een woonkeuken die met een grote ijskast, vriezer, twee ovens, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, wijnklimaatkast en twee Quookers van alle gemakken voorzien is. Het leefgedeelte en de woonkeuken zijn door een klein niveauverschil van elkaar gescheiden. De royale woonkamer heeft een gashaard, meedere openslaande deuren en vooral veel daglicht.