Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige. Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat? Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je lekker kan wegdromen bij de mooie woningen en villa’s die Zuid te bieden heeft. 

Het droomhuis van deze week is een driedubbelbovenhuis aan de Van Baerlestraat, met eigen opgang vanaf de straatzijde. De woning is gelegen op eigen grond op een prachtige locatie nabij het Museumplein, hartje Oud-Zuid. De woning is in 2013 gerenoveerd maar beschikt nog steeds over de elegante originele details. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, ruimte woonverdieping, woonkeuken en terras is dit echt een klein paleis midden in de stad.

Naast de originele ornamenten zoals de authentieke schouwen beschikt de woning over moderne apparatuur zoals: 8-pits “Steel” gaskookplaat met een grote en kleine oven, grote afzuigschouw, Silent vaatwasser, Quooker, wijnklimaatkast, koelkast met 0 graden lades en een aparte vriezer. Mocht de binnenruimte, de moderne apparatuur en de originele ornamenten je nog niet overtuigd hebben: er is een vergunningsaanvraag ingediend voor een dakterras en klein balkon bij de keuken. Hoe fijn!

Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144 Van Baerlestraat 144