Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID:

TESSELSCHADESTRAAT 31A

Gepubliceerd op: 4 december 2018

Droomhuizen Tesselschadestraat

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

 

“In 2015 is de villa geheel gerenoveerd en omgebouwd tot appartementen. De villa ligt in hartje centrum en heeft alle gemakken om de hoek. Maar ook het Vondelpark ligt op loopafstand, waar u van de rust kunt genieten.” 

“Op de begane grond van dit zeer fraaie rijksmonument ligt dit fantastische zeer ruime appartement. Het appartement is afgewerkt met de meest luxe en meest hoogwaardige materialen, biedt hoog wooncomfort en heeft een riante, fraai aangelegde tuin rondom.” 

Kijk je mee? 

 Droomhuizen Tesselschadestraat   Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat Droomhuizen Tesselschadestraat  Droomhuizen Tesselschadestraat

Droomhuizen Tesselschadestraat

 

Wauw, wauw, wauw! Wat een huis weer hè?!

 

Bron: Funda

Verkopend makelaar: MTH Makelaars

Gedeeld

verder lezen

DROOMHUIZEN IN ZUID: VAN EEGHENLAAN

DROOMHUIZEN IN ZUID: VAN EEGHENLAAN 2-II Gepubliceerd op: Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om...