Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je lekker kan wegdromen bij de mooie woningen die Zuid te bieden heeft.

Deze week hebben we een prachtige woning dat wordt aangeboden door AmsterHomes. Dit stijlvolle townhouse in de Ruysdaelstraat bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een tuin, extra terras op het zuiden, een lift en een parkeergarage. Deze woning is afgewerkt met luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de woning een echte jetset allure heeft.

De woning is onderdeel van het project ‘Twaalf van Ruysdaels.’ Dit wooncomplex is ontwikkeld door de Amsterdamse projectontwikkelaar Masterpiece Development. De ontwikkeling van het project is in 2014 gestart en in 2021 in perfecte staat opgeleverd.

Meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met AmsterHomes via info@amsterhomes.com of bel +31 (0)20 820 44 21

Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat Ruysdaelstraat