Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige. Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat? Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je lekker kan wegdromen bij de mooie woningen en villa’s die Zuid te bieden heeft. 

High-end wonen in een klassiek pand uit 1893, dat kan in deze prachtige woning aan de Roemer Visscherstraat. Dit modern afgewerkte benedenhuis heeft zelfs een eigen toegang naar het Vondelpark. De huidige eigenaar heeft de woning volledig gerenoveerd waardoor je een je gaat wonen in in een unieke mix van klassiek en modern.

Dit ruime benedenhuis heeft hoge plafonds van ca. 3,40m2 en vele hoge ramen waardoor de woning opvallend licht is. Op de bel-etage vind je de woonkamer en de royale woonkeuken met toegang tot het dakterras. In het souterrain zijn de drie slaapkamers, twee badkamers en de wasruimte te vinden. Het is ook interessant om te weten dat het hele appartement is voorzien van houten vloeren met vloerverwarming en mooie houten kozijnen met dubbel glas. Een pand gebouwd in 1893 met energielabel A, hoe fijn!

appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat appartement roemer visscherstraat