Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

Dit ruime appartement van 354m2 in het appartementencomplex “Prins Hendrik Residence”, bestaat uit een bel -etage, souterrain en een ruime zij- en achtertuin. In de tuin zijn ook nog eens twee grote tuinhuizen van ieder 15m2, die kunnen fungeren als werkkamer en gym. Dit unieke familiehuis beschikt over drie slaapkamers, een ruime badkamer en inloopkast.

De bel -etage is ruim en bestaat uit de woonkamer, eetgedeelte en een open keuken. Tussen de woonkamer en eetgedeelte wordt val elkaar gescheiden met een elegante op maat gemaakte kast. De open keuken beschikt over een breed kookeiland met elektrische kookplaat, een spoelbak en wasmachine.In de kastenwand zit een dubbele ijskast, een wijn ijskast een koffieapparaat, een oven en magnetron verwerkt.

Bron: Funda
Makelaar: Carla van den Brink B.V.