Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID

PIETER DE HOOCHSTRAAT 9-D

Gepubliceerd op: 16 april 2019

 

Kijk jij ook stiekem online om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

 

“Een uniek penthouse van ca. 208m² met royaal dubbel dakterras van 55m², berging, lift en twee inpandige parkeerplaatsen en met een ongekend afwerkingsniveau, op een van de mooiste locaties van Amsterdam.”

“Het interieur van het appartement heeft een ongekend hoog afwerkingsniveau waarbij gebruik is gemaakt van de beste kwaliteit materialen en de mooiste design merken in een mooi samenhangend en stijlvol geheel. Het loft appartement heeft een spectaculaire uitzicht over Amsterdam, met name over het Rijksmuseum.”

 

Pieter de Hoochstraat 5

 

Pieter de Hoochstraat 2

 

Pieter de Hoochstraat 3

 

 

“De master bed room ligt aan de achterzijde en beschikt over ruime, ingebouwde kasten en een en-suite badkamer. Deze badkamer heeft een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel. Verder een separate wc met bidet.”

 

Pieter de Hoochstraat 6

 

Pieter de Hoochstraat 7

 

Pieter de Hoochstraat 8

 

“Boven het complex is een van de mooiste en meest luxe dakterrassen van Amsterdam met een fantastisch uitzicht op de vele historische gebouwen rondom het Museumplein.

 

Pieter de Hoochstraat 9

 

Pieter de Hoochstraat 10

 

Pieter de Hoochstraat 11

 

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Neem dan contact op met makelaarskantoor Engel & Völkers, zij helpen je graag verder en wie weet wordt dromen werkelijkheid!

 

Bron & verkopend Makelaar: Engel & Völkers

Gedeeld

verder lezen