DROOMHUIZEN IN ZUID: MINERVAPLEIN 22 IV

 

Gepubliceerd op: 20 april 2021

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Het uiterst verzorgde appartement is gelegen op de hoek wat prachtig licht geeft, veel privacy en een weids gevoel. Middels de lift is de 4e etage bereikbaar. De royale living met open keuken vormt het hart van het huis. De luxe open keuken met kookeiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een quooker, inductiekookplaat, dubbele oven en een vaatwasser.”

“Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een badkamer ensuite.
Daarnaast zijn er nog 2 kleinere slaapkamers, die ook uitstekend als werkkamer kunnen worden gebruikt. Bovendien is er een ruime kleedkamer (walk-in closet). Er zijn 3 nette badkamers allemaal met ligbad en wastafelmeubel, de ensuite badkamer bij de hoofdslaapkamer heeft tevens een douche en extra toilet. Het royale dakterras van ca. 42m² is middels een elektrisch dakluik toegankelijk, een heerlijke plek om te genieten van de zon.”

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

 

Bron: Funda

Makelaar: Broersma Makelaardij

Gedeeld

verder lezen