Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID:

MINERVALAAN 

Gepubliceerd op: 16 maart 2020

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Bijzonder licht en sfeervol dubbel bovenhuis van circa 116 m2, centraal gelegen op één van de mooiste locaties van Amsterdam Oud-Zuid. Het ruime en luxe dakterras en de buitengewoon lichte en riante living met open haard maken het ‘la dolce vita’-gevoel van deze heerlijke woning compleet!

De Minervalaan, waaraan de woning is gelegen, is een van de weinige lanen van Amsterdam en bevindt zich in één van de mooiste buurten van de stad: de Apollobuurt. De vele charmes van de Minervalaan zijn onweerstaanbaar: wat een ruimte, rust en groen en dat middenin het bruisende Amsterdam! De prachtige huizen, de bomen, de brede laan, de grote afstand tussen de huizen (veel privacy) en de brede stoepen: hier woon je op een unieke plek, hier woon je op stand.

Dit dubbele bovenhuis met zeer gunstige lichtinval ligt aan het begin van de Minervalaan, tussen de Apollolaan en de Gerrit van der Veenstraat. Centraal gelegen in Oud-Zuid en op loopafstand van de vele gezellige terrassen, restaurants, exclusieve modewinkels en fijne boutiques aan de Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat en het Olympiaplein. Maar ook het mooie Vondelpark, het Beatrixpark, de Van Baerlestraat, de Stadionweg, alsmede het Museumplein en de P.C. Hooftstraat bevinden zich aangenaam dichtbij. Kortom, wonen in de rust met al het vertier letterlijk om de hoek.

Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning. In dit gebied is het mogelijk om zonder wachtlijst twee parkeervergunningen per adres te krijgen. En nooit meer zoeken naar een parkeerplek, want op dit gedeelte van de Minervalaan kun je vrijwel altijd direct voor de deur parkeren. De Minervalaan is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en slechts enkele minuten rijden van de ring A10. De Zuidas en het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) zijn op loopafstand met directe verbindingen naar het Centraal Station of Schiphol.
De buurt is kindvriendelijk en veilig. Tevens bevinden zich hier de beste scholen van Amsterdam inclusief de internationale scholen, zoals de British School.”

 

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

 

Een rustig plekje op de prachtige Minervalaan. Is dit klassieke appartement wat voor jou?

 

Bron: Funda 

Verkopend Makelaar: Rappange Makelaardij BV

Gedeeld

verder lezen

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!