Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

In dit appartement op de Zuidas voelt het bijna alsof je in New York woont. Alleen als je op de 21ste verdieping uit het raam kijkt zie je de prachtige skyline van Amsterdam. En zeg nou zelf, dat is toch veel mooier! Dit vierkamer appartement heeft maar liefst twee Cleopatra jacuzzi’s en een steamroom waar je heerlijk kunt bijkomen na een lange dag.

Nog niet overtuigd? Met het Domotica Systeem kun je zo’n beetje de hele woning kunt aansturen. Daarnaast is het volledig gestyled in de stijl van Eric Kuster, zijn de op maat gemaakte kasten afgewerkt met pianolak en is het sanitair afgewerkt met RVS rosé gouden deurbeslag en kranen.

Het wooncomplex met internationale allure beschikt over veel inhouse faciliteiten zoals: 24/7 beveiliging een entree met transparante hangende tuinen, een mooie collectie van kunst door het hele gebouw, een conciërge, een Health club met sauna, verwarmd design zwembad en fitness en een service desk. Er is ook een ruime bergruimte en parking aanwezig.

Bron: Funda
Makelaar: Ter Haar Makelaars B.V. | Baerz & Co