Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je lekker kan wegdromen bij de mooie woningen die Zuid te bieden heeft.

Deze woning is perfect voor de echte designliefhebber! Dit herenhuis is rond 1918 gebouwd en ontworpen door architect F.A. Warners die behoorde tot de designstroming de Amsterdamse School. De oorspronkelijke sfeer en karakter van deze stroming zijn nog steeds ruimschoots terug te vinden in de details van de woning, zoals de Art Deco ornamenten en het prachtige glas-in-lood.

Het statige herenhuis van 450 m² bestaat uit drie woonlagen met 12 vertrekken en drie badkamers en een ruimte achtertuin van 65 m². De begane grond is bestemd als kantoorruimte en bestaat uit vier vertrekken met toegang tot de tuin. Op eerste verdieping vind je de woonkamer met serre, balkon, keuken en twee slaapkamers met een badkamer. Op de tweede verdieping is de tweede woonetage met ook een woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een kelder met twee woonruimten en een zoldervliering die bereikbaar is via een vlizotrap.

 

Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat Woning Emmastraat