Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

Deze prachtige dubbele bovenwoning ligt in het hart van het museumkwartier. Met terrasjes en restaurants op steenworp afstand en het Rijksmuseum en Vondelpark om de hoek is De Lairessestraat echt een A-locatie. De woning is in 2019 gerenoveerd en heeft drie slaapkamers met drie badkamers, luxe keuken, visgraat parketvloer, vloerverwarming, airconditioning, inbouwkasten van Poliform en de badkamers zijn van het Italiaanse merk Hotbath. En Last but zeker niet least: het ruime dakterras met 360° zicht op Amsterdam.

Als je bij de bovenstaande tekst nog niet verkocht was, wacht maar wat er nog meer inbegrepen zit bij deze moderne woning: de keuken bevat luxe inbouwapparatuur van Miele en de eetkamer is voorzien van een ingebouwde wijnklimaatkast, chin chin! Vanuit de keuken loop je recht in de ruime woonkamer waar je in de winter heerlijk voor de centrale haard kunt opwarmen met een ingebouwde Bose sound system home cinema die zorgt voor de sfeervolle achtergrondmuziek.

Wat een parel!

Bron: Funda
Makelaar: House of Amsterdam