Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

Het lijkt of deze villa rechtstreeks uit het het Amerikaanse progamma MTV Cribs komt. Maar nee, deze villa staat gewoon in Amsterdam. Deze prachtige woning in Buitenveldert heeft een zwembad, grote tuin, dakterras, hometheater met bioscoop, fitnessruimte, jacuzzi en zelfs de mogelijkheid om een bootje aan te meren. Ook kun je heerlijk met je vrienden en familie tafelen in de ruime woonkeuken met kookeiland.

De woning is rond 1961 gebouwd door architect W.J. Klein en in 2016 verbouwd en aangebouwd door architect René Onsia. Met drie woonlagen, vijf slaapkamers en drie badkamers is er aan ruimte zeker geen gebrek. In deze villa komen de woonkamer, woonkeuken en de grote tuin allemaal samen tot een mooi geheel.

Bekijk hieronder de woning: