DOUXE BRENGT HET LUXE HOTELGEVOEL BIJ JOU THUIS

door | okt 2, 2023

Slaap jij ook altijd als een roos in de extreemzachte, ultracomfortabele bedden van een vijfsterrenhotel en zou je ‘m het liefst mee naar huis willen nemen? Dan hebben we goed nieuws! Met de luxe hotellijn van DOUXE kun je de vijfsterrennachtrust nu ook thuis ervaren.

 

HOOGWAARDIGE HOTELPRODUCTEN

Na jarenlang de mooiste hotels ter wereld van buiten én binnen te hebben gezien, inclusief de daarbij behorende (hoge) eisen van hoteleigenaren, weten Bart en Liselotte letterlijk en figuurlijk alles over vijfsterren-slapen. Ze besluiten het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Met DOUXE verzorgen ze hoogwaardige producten voor hotels, en later ook voor consumenten. “We merkten dat mensen na een heerlijke nachtrust gingen kijken waar ze op hadden gelegen, en zodoende kwamen ze bij ons uit.”

douxe dekbed
Advertentie
douxe model

HET GEHEIM

Wat is dan het geheim van zo’n hotelbed, horen we je vragen. “Heel simpel: er ligt een featherbed op, dat is een topper van veren en dons, die je letterlijk het gevoel geeft dat je op een wolk slaapt. Het is een iconisch hotelproduct dat in alle vijfsterrenhotels gebruikt wordt en het verschil maakt in je slaapervaring. Daarnaast zijn de kussens in hotels veel breder. Persoonlijk snap ik de Nederlandse kussenmaten niet, want het doet niets voor je comfort. Met hotelkussens van 50 x 90 cm lig je precies in het midden van je kussen en het staat ook nog eens veel mooier!”

 

HOTELCOLLECTIES

Na het succes van het featherbed in zowel hotels als bij mensen thuis, volgde al snel een uitbreiding van de collectie met complete bedden, luxe beddengoed en zijdezachte badaccessoires. Zodra ook de luxe hotels bij DOUXE aankloppen om hun hotelproducten voor de gasten beschikbaar te stellen, ontstaat er een unieke samenwerking met Hotel Okura Amsterdam, Pulitzer Amsterdam en Mainport Design Hotel. “Wie in één van deze heerlijke hotels overnacht, ligt onder ons beddengoed. En dat is volledig thuis na te bootsen.

DOUXE X CONSERVATORIUM

Dat is niet alles: vanaf nu kun je ook het Conservatorium Hotel meenemen naar huis, van bed tot bad. “Wat het echt Conservatorium maakt, zijn de super king size kussens van 60 x 90 cm en de bijpassende kussenslopen met een volant. Dankzij de percale weving hebben ze dat lekkere knisperende, verkoelende gevoel – wat veel mensen met een hotel associëren. Alle producten zijn van Egyptisch katoen gemaakt, het sterkste katoen dat je wereldwijd kan vinden, de rest bestaat uit veren en dons. Uiteraard lig je in het Conservatorium Hotel ook op een featherbed en wat het extra bijzonder maakt is het zware en dikke all year plus dekbed, waardoor je nóg beter slaapt.

 

”Wil jij de hoogwaardige hotelproducten in alle rust voelen en ervaren? Dat kan in de showroom in Amsterdam!

douxe hotelbed