Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DOLLY FAMILY BAKFIETS BESTE KOOP AD FIETSTEST 2021

Gepubliceerd op: 14 juni 2021

 

De Nederlandse Dolly elektrische bakfiets is door een onafhankelijk panel in de AD Fietstest 2021 gekozen tot ‘Beste Koop’. Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al 10 jaar in beweging met de unieke service aan huis. Een bakfiets is een duurzaam én praktisch alternatief voor de auto in het levendige Amsterdam-Zuid!

 

CONTINU VERBETEREN

Dolly heeft de elektrische bakfiets steeds verder geperfectioneerd, waarbij topkwaliteit, service en duurzaamheid voorop staan. De persoonlijke service bestaat uit het verzorgen van vrijblijvende proefritten, het bezorgen, service en onderhoud. Dit alles gebeurt aan huis in geheel Nederland.

 

ÉÉN COMPLETE VERSIE

Dolly kiest voor één complete versie met standaard alle opties. Daarnaast worden alle Dolly’s in Nederland gebouwd met zoveel mogelijk lokale onderdelen. De unieke kunststof bak is ‘onverwoestbaar’, duurzaam én heel licht, daarnaast kun je hem in een van de vele kleuren kiezen. Ga je voor stijlvol matzwart? Of liever voor een opvallendere kleur zoals de frisse Aqua Blue?

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

LOKALE PRODUCTIE

Het sterke poedercoating lakwerk gebeurt in de Bollenstreek, de degelijke wielen worden hand gespaakt in Utrecht, de bakken worden gegoten in Brabant en de hele assemblage van de fiets gebeurt in Limburg en Utrecht. Het bouwen van de Dolly gebeurt op prachtige high-tech bakfiets assemblage afdelingen. Hier werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met heel veel precisie, liefde en passie de Dolly bouwen. Alles met als doel de fijnste bakfiets te maken die vaak gebruikt wordt in plaats van een auto.

 

GA VOOR GOUD

De titel Beste Koop toont aan dat je met een Dolly goed zit. Ter ere hiervan, lanceert Dolly een unieke gouden editie. Deze exclusieve metallic gouden Dolly is tijdelijk in beperkte oplage online verkrijgbaar.

 

Plan een gratis vrijblijvende proefrit aan huis in via www.dolly-bakfiets.nl!

 

Tekst & Beeld: Dolly Bakfiets

 

Gedeeld

verder lezen