Gezichtsbehandeling bij Sunfit

 

De zomer laat ons niet in de steek en we nemen de vitamine D maar al te graag in ons op voor een sunkissed skin. Hoezeer we ook van de zon genieten – met mate én een goede SPF – onze huid kan wel een extra boost gebruiken. Sunfit Beauty Care bestaat vijf jaar en zet de vijf populairste gezichtsbehandelingen op een rijtje die jou deze zomer helpen doorkomen met een stralende, glowy huid!

 

  1. Bindweefsel Booster

Behalve lekker ontspannen is deze behandeling een ware workout voor je gezicht. Het is een unieke combinatie van fascial-massagetechnieken die de huid verstevigen en de actieve ingrediënten die de huid voeden en ervoor zorgen dat het tekenen van veroudering vertraagd. Net als de gym is deze behandeling geschikt voor iedereen en eigenlijk kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

  1. Dermalogica Vitamine C

Deze intensieve driestappenbehandeling geeft de huid een boost waardoor krachtige ingrediënten als vitamine C, niacinamide en hexylresorcinol beter worden opgenomen in de huid. Tijdens de behandeling vermindert de onregelmatige teint waardoor instant een egale, heldere huid ontstaat. Perfect voor huidtypes met hyperpigmentatie of fijne lijntjes en zeker een aanrader voorafgaand aan dat leuke tuinfeestje!

 

OxyGeneo behandeling

 

  1. Oxygeneo met tripolar

Een 5 in 1 facial die geheel op jouw huidconditie is gepersonaliseerd. Deze behandeling draagt bij aan vijf belangrijke elementen voor je huid; zuurstofverrijking, intensieve peeling met microdermabrasie, actieve opname werkstoffen met de Ultrasoon, huidverstrakking door middel van RF Tripolar en het stimuleert de aanmaak van collageen.

 

  1. Oxygen power facial

Vooral in Hollywood een geliefde behandeling, omdat het je huid direct een hydraterende boost geeft zodat je gezicht voller en stralender oogt. Deze facial wordt aangeraden in een kuur van tien behandelingen te doen voor een langetermijneffect, maar kan ook worden ingezet als eenmalige oppepper voor de huid voorafgaand aan je vakantie bijvoorbeeld.

 

Microneedling behandeling

 

  1. Microneedling

Heb jij weleens een doffe, vlekkerige huid of last van grove en onregelmatige structuur? Dan is Microneedling de juiste keuze. Tijdens deze behandeling wordt er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in je huid gemaakt. Door de microkanaaltjes komen helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor gaat de huid zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen, de structuur verbetert en fijne lijntjes verminderen.