Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Clear Aligners; je hebt er vast weleens van gehoord. Deze beugels zijn op het eerste oog niet zichtbaar, maar om het eindresultaat kom je niet heen. Een zelfverzekerde, stralende glimlach gegarandeerd! Tootsee – Zuid’s nieuwste aanwinst aan de Van Eeghenstraat – voorziet jou van rechte én witte tanden in een paar maanden tijd. Harro Jensma, tandarts en Clinical Advisor bij Tootsee, geeft opheldering over de meest gestelde vragen rondom dit vooruitstrevende beautyproduct.  

 

 

Waarom raad je dit product aan?

Harro: “Onze missie is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, ze te laten realiseren hoe belangrijk het is om een gezonde en mooie glimlach te hebben. Wij geloven in authentieke schoonheid door een persoonlijke aanpak, niet in een one size fits all behandeling.”

 

Werken aligners wel echt?

“Absoluut! Het gaat om vrij simpele mechanica; tandverplaatsing. Als je tegen een deur aanduwt, gaat hij open. Als je tegen een tand aanduwt, verplaatst deze ook. Het is een behandelwijze die al jaren bestaat en door heel veel partijen wordt aangeboden en beproefd is. In Amerika zijn Clear Aligners inmiddels de standaard, slotjes worden niet eens meer gebruikt.”

 

Tootsee - Clear Aligners

 

Hoe ziet een behandeling bij Tootsee eruit?

“Het begint met een intake: je boekt een gratis scan in Amsterdam of Den Haag, of bestelt online Tootsee’s Home Impression kit en maakt thuis zelf afdrukken van je gebit. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend persoonlijk behandelplan en een 3D-voor-en-na-animatie. Daarna bestel je jouw op maat gemaakte Tootsee Clear Aligners en draagt ze 22 uur per dag. Elke twee weken  check je kort  in op je online Tootsee-account en begint dan met het dragen van de volgende aligner. Er is 24/7 persoonlijke assistentie en begeleiding beschikbaar; het is dus niet dat je het allemaal zelf hoeft te doen.”

 

Wat kost het en hoe snel zien we resultaat?

“Een complete set Tootsee Clear Aligners kost € 1600, dit zonder financiële verrassingen en inclusief tweewekelijkse online professionele controles en 24/7 een persoonlijke Smile Manager aan je zijde. Ook inbegrepen zijn een gratis Whitening-kit, selfie ring light en je eerste set Tootsee Night-Time Retainers. Voor het beste resultaat hebben onze klanten gemiddeld vier tot zes maanden nodig.”

 

Tootsee - voor en na

 

REVIEW

Judith Eggersman (38) is CEO & cosmetisch specialist bij Ivy Clinics – gespecialiseerd in cosmetische en chirurgische ingrepen – en moeder van twee kinderen. De laatste jaren gingen haar tanden schever staan. Ze wilde hier iets aan doen en kwam bij Tootsee terecht.

“Omdat ik absoluut geen slotjesbeugel wilde, ging ik op zoek naar een onzichtbaar alternatief. Tootsee scheelt mij enorm veel tijd. De behandeling verloopt online en er is geen wachttijd, zoals vaak bij reguliere tandartsen of orthodontisten het geval is. Ik hoef daardoor geen tijd vrij te plannen in mijn drukke werkschema. Wat ik ook heel leuk vind is dat de behandeling niet alleen met rechte, maar ook met witte tanden eindigt! Ik hoefde mijn aligners maar vier maanden te dragen en ben ontzettend blij met het eindresultaat!”