DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND SEPTEMBER

door | aug 30, 2023

Ook in september is er weer genoeg te beleven in Amsterdam- Zuid. Weten wat er reilt en zeilt in de stad? Wij hebben alle highlights van de maand september voor je op een rijtje gezet: van een huiskamerfestival bij Botanische tuin Zuidas tot aan de Indian Summer bij de Beethovenstraat. Bij Zuid.nl vind je altijd de leukste activiteiten om te doen. 

 

HUISKAMERFESTIVAL ZUID

1 SEPTEMBER- Botanische Tuin Zuidas – www.huiskamerfestival.nl

Tussen de tropische planten van de Botanische Tuin wordendrie optredens gegeven door cabaretiers, kleinkunstenaarsen muzikanten!

Wat is er te doen in september
Advertentie
Wat is er te doen in september

WESTLANDGRACHTCONCERT

9 SEPTEMBER- Heemstedestraat 80

Iedereen is welkom tijdens het altijd gezellige Westlandgrachtconcert! Geniet van de mooiste liveoptredens, lekkerste hapjes en gezelligheid met elkaar!

OPEN MONUMENTENDAG

9 & 10 SEPTEMBER – Diverse locaties- www.openmonumentendag.nl

Tijdens dit weekend openen duizenden monumenten gratis hun deuren voor het grote publiek. De unieke kans voor een kijkje achter de voordeur van het Afrikahuis,Koninklijk, Concertgebouworkest en de Raw Aron Schuster Synagoge.

Wat is er te doen in september
Muze van Zuid

MUZE VAN ZUID

14 T/M 17 SEPTEMBER- Diverse locaties-www.muzevanzuid.nl

Festival Muze van Zuid viert de late zomer met klassiek, jazz en volksmuziek, gespeeld door topmusici op bijzondere locaties.Bewoners van Zuid openen hun deuren voor privéconcerten en ook monumenten die normaal gesproken niet voor bezoekers toegankelijk zijn bieden ruimte voor muzikaal genot

GLUE AMSTERDAM

14 T/M 17 SEPTEMBER- Diverse locaties – www.glue.amsterdam

Het verbinden van talent, merken, ateliers, architecten en interieurprofessionals staat centraal tijdens de populaire vierdaagse designroute. Bezoekers uit het hele land komen naar Amsterdam om kriskras door de stad te wandelen of te fietsen.

Wat is er te doen in september
Hoofddorpplwin Muziekfestival

HOOFDDORPPLEIN MUZIEKFESTIVAL

16 SEPTEMBER – Hoofddorpplein

Van 12 tot 23 uur vindt het gratis te bezoeken openluchtfestival voor de derde keer plaats op het Hoofddorpplein! Met kraampjes, workshops en optredens is er de hele dag voor alle leeftijden vermaak en vertier.

INDIAN SUMMER IN DE BEETHOVENSTRAAT

30 SEPTEMBER -Beethovenstraat – www.beethovenstraat.nl

Op één van de laatste zomerdagen pakken de ondernemers van de Beethovenstraat uit met een bruisend straattfeest! Verwacht gezellige kraampjes, livemuziek, entertainment, heerlijk eten en verfrissende drankjes, leuke activiteiten voor alle leeftijden en de gelegenheid om je buren beter te leren kennen!

Indian Summer Beethovenstraat
Polo Amsterdam Museumplein

MUSEUMPLEIN POLO AMSTERDAM

29, 30 SEPTEMBER & 1 OKTOBER -Museumplein – www.museumpleinpoloamsterdam.com

Hét evenement waarbij je getuige bent van een potje polo te midden van het Museumplein! Neem plaats op de vrij toegankelijke tribune en laat je verrassen door de ruitersport op deze bijzondere plek.

 

 

 

Volg ons ook op InstagramFacebook en LinkedIn