DIT IS ER TE DOEN IN JUNI

door | jun 19, 2023

te doen in juni cafe moer familie-evenement

Weten wat er reilt en zeilt bij jou in de buurt? Wij hebben alle highlights van de maand juni voor je op een rijtje gezet: van visueel zomerspektakel ‘Wildfire’ tot aan Festival Trek met de beste foodtrucks, bars en entertainment. Ook deze maand is er weer van alles te doen en beleven in jouw favoriete buurt!

 

FAMILIE BRUNCH MET ENTERTAINMENT

ZATERDAG 24 JUNI – CAFÉ MOER – Amsterveenseweg

‘Proost op de zomer! Geniet van een heerlijke Mimosa, Espresso Martini of jouw persoonlijke favo cocktail, terwijl de kleintjes worden meegenomen in de wereld van het magische poppentheater.

Dit familie-evenement is een heerlijke mix van brunch, cocktails en entertainment voor kinderen én volwassenen. Daar blijft het natuurlijk niet bij; verwacht verschillende leuke activiteiten en uiteraard sloven de keukenhelden zich ondertussen uit in de keuken voor een heerlijk a-la-carte brunch menu. Denk aan hartige brunch specials en bio regenboog pancakes voor de kinderen!

De entree is gratis en je kunt binnen lopen vanaf 12:00 uur! Wil je zeker zijn van een tafeltje? Je kan altijd van tevoren reserveren. Het poppentheater start om 13:00 uur.

te doen in juni cafe moer familie-evenement
Advertentie
muzikale en visuele zomerspektakel ‘Wildfire’

WILDFIRE VAN ORKATER

29 JUNI T/M 22 JULI – Amstelpark

Een negenkoppige band zet het bos in lichterlaaie met een losgeslagen muzikale trip over ons verlangen naar samen zijn en het onvermogen dat vast te houden. Geniet op een zwoele zomeravond van een heerlijke picknick en het muzikale en visuele zomerspektakel ‘Wildfire

 

ARTZUID

20 MEI T/M 24 SEPTEMBER – Apollolaan en Minervalaan

Yes! De leukste beeldententoonstelling ARTZUID is terug! De twee kilometer lange route over deApollolaan en Minervalaan is gratis te bewandelen en dit jaar extra leuk voor de jeugd. Met hangplekken, graffiti muren en kleurrijke werken wil curator JasperKrabbé jongeren in contact brengen met kunst.

 

TREK FESTIVAL

30 JUNI T/M 02 JULI – Amstelpark

Eind juni wordt het Amstelpark een weekend lang omgetoverd tot een gezellig Bourgondisch dorp met de beste foodtrucks, bars en entertainment. ’s Avonds kun je je uitleven bij de Silent Disco, waar een dj ervoor zorgt dat de dag dansend wordt afgesloten!

 

 

 

Bourgondisch dorp Trek Festival Amstelpark
TENTOONSTELLING: SOURCES OF WONDER

TENTOONSTELLING: SOURCES OF WONDER

24 JUNI – 29 JULI – van Ostadestraat

Heb je zin om je te laten inspireren? Dan zal tentoonstelling: Sources of Wonder je bevallen. Op een podium, als ware het een presentatie in een cultuurhistorisch museum, toont galerie Fleur & Wouter een verzameling wonderlijke objecten. Kunstenaars Dodi Espinosa, Warre Mulder, Sharon van Overmeiren, Carmen Schabracq em Saar Scheerlings maken beelden die op verschillende manieren refereren aan culturele uitingen en verhalen van vroeger en nu, van over de wereld. Een bijzondere scenografie die je niet wilt missen.

 

BOEKENMARKT

24 JUNI – Rijnstraat 

Alle boekenfanaten kunnen hun hart ophalen. Zaterdag 24 juni is er weer een boekenmarkt in de Rijnstraat 115. Van 13.30 uur tot 17.00 uur is de markt geopend en kun je heerlijk struinen langs de boekenkramen. Van romans tot architectuurboeken er is voor ieder wat wils. Entree en consumptie zijn kosteloos. 

 

boekenmarkt amsterdam zuid