DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND OKTOBER

door | okt 3, 2023

In de maand oktober is er weer genoeg te beleven in Amsterdam-Zuid. Wij hebben alle highlights voor je op een rijtje gezet: van het ultieme dance-event van het jaar tot aan de gezelligste ijsbaan van Amsterdam. Bij Zuid.nl vind je altijd de leukste activiteiten om te doen.

 

NATIONALE ROLLATORLOOP

4 oktober – Olympisch Stadion –www.olympischstadion.nl

Iedereen, met of zonder rollator, is welkom om ouderen te steunen en samen plezier te hebben terwijl je in beweging bent. Kies je afstand, geniet van livemuziek door het Zwanenkoor en ga naar huis met een medaille en oorkonde!

 

AMSTERDAM DANCE EVENT 

18 t/m 22 oktober – Diverse locaties –www.amsterdam-dance-event.nl

Dompel jezelf onder in de elektronische muziekwereld tijdens ADE: het ultieme dance-event van het jaar. 

 

 

 

Amsterdam Dance Event
Advertentie
Amsterdam Dance Event

 I WANNA DANCE 80’S PARTY

15 oktober – Club Atelier – www.betereengoedebuurt.nl

Na een succesvolle eerste editie organiseert ‘Beter een goede buurt’ wederom de ‘I Wanna Dance 80’s Party’! Wil je ook graag dansen op de beste hits uit de jaren ’80, compleet met discolichten, funky beats & candy girl sweets? Geef je dan snel op voor een gratis entree!

 

GOLDGRABBER

5 t/m 8 oktober – Gelderlandplein – www.gelderlandplein.nl

Shoppen op Gelderlandplein wordt beloond! Bij besteding van iedere 15 euro in het winkelcentrum ontvang je een GoldGrabber-munt om te grabbelen en geweldige prijzen te winnen, waaronder cadeaubonnen, diners, en meer!

 

INDOOR SCHAATSBAAN GELDERLANDPLEIN

18 oktober – Gelderlandplein – www.gelderlandplein.nl

Terwijl jij een heerlijke cappuccino nuttigt bij The Coffee Company, kunnen de kids hun schaatspret niet op. Dikke tip voor de herfstvakantie! Uiteraard is de schaatsbaan de gehele winter te vinden op Gelderlandplein.

 

AFROVIBES FESTIVAL

4 t/m 15 oktober – diverse locaties – www.afrovibes.nl

Beleef de bruisende ritmes en kleurrijke cultuur van het Afrovibes Festival. Een onmisbaar evenement vol muziek, dans en verrukkelijk eten!

 

AKASHA OPEN DAG

14 oktober – Conservatorium Hotel – www.conservatoriumhotel.com

Akasha is één van de meest exclusieve wellnesscenters van de stad en inwoners van Amsterdam maken nu kans om lid te worden! Ervaar hoe het is om te gymmen in het luxe vijfsterrenhotel en krijg een rondleiding langs de faciliteiten!

 

AMSTERDAM CITY WALK 

14 oktober – diverse locaties – www.amsterdamcitywalk.nl

Beleef de schoonheid van de stad als nooit tevoren! Dankzij de verschillende afstanden kan iedereen meedoen, dus verzamel je vrienden en familie en schrijf je in!

 

 

 

city walk