DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND JULI EN AUGUSTUS

door | jul 17, 2023

DIT IS ER TE DOEN IN JULI EN AUGUSTUS

Weten wat er reilt en zeilt bij jou in de buurt? Wij hebben alle highlights van de maand juli en augustus voor je op een rijtje gezet: van kunst snuiven bij ART ZUID tot aan een F1 Race workshop bij Move. Bij Zuid.nl vind je altijd de leukste activiteiten om te doen.

 

PURE MARKT

9 JULI & 13 AUGUSTUS – Amstelpark – www.puremarkt.nl

Een leuk uitje voor het hele gezin! Kom lekker picknicken in het Amstelpark, geniet van de ambachtelijke producten en zweef met de allerkleinste een rondje in de zweefmolen.

DIT IS ER TE DOEN IN JULI EN AUGUSTUS
Advertentie
WAT IS ER TE DOEN IN DE MAAND JULI EN AUGUSTUS

ARTZUID

T/M 24 SEPTEMBER – Apollolaan en Minervalaan – www.artzuid.nl

Bewandel de twee kilometer lange kunstroute en laat je verwonderen door prachtige sculpturen van gerenommeerde kunstenaars.

 

MUSEUM MARKET

16 JULI & 20 AUGUSTUS – Museumplein – www.museummarket.nl

Gek op kunst en design? Dan is Museum Market helemaal wat voor jou! Elke derde zondag van de maand bieden kunstenaars, ontwerpers en andere creatievelingen hun unieke producten aan en kun je genieten van een hapje en een drankje

 

 

PRIDE AMSTERDAM

1 T/M 6 AUGUSTUS – Meerdere locaties – www.pride.nl

Pride Amsterdam staat dit jaar volledig in het teken van #youareincluded. Er vinden zo’n 300evenementen plaats in en rondom Amsterdam, waarbij er aan elke community is gedacht.

 

F1 RACEN WORKSHOP

29 JULI & 26 AUGUSTUS – Move – www.move.amsterdam

Elke laatste zaterdag van de maand vindt de F1-workshop plaats bij Move. Is jouw koter een fanatieke gamer of circuitrijder en wil die graag de fijne kneepjes van het simracen leren? Dan is dit het perfecte familie-uitje!

Move F1 Racen
WORLD CINEMA AMSTERDAM

WORLD CINEMA AMSTERDAM

22 t/m 27 AUGUSTUS – Meerdere locaties – www.worldcinemaamsterdam.nl

Zet het alvast groot in je agenda, want eind augustus is het weer tijd voor WCA. Hét zomerfestival van filmtheater Rialto dat je meeneemt naar Afrika, Azië,Latijns-Amerika en het Caribisch gebied

 

 

Er zijn ook leuke festivals in Amsterdam-Zuid te vinden.

Volg ons ook op InstagramFacebook en LinkedIn