DEZE ZOMER LONGEVITY RETREATS BIJ GRAND HOTEL DES BAINS KEMPINSKI

door | aug 21, 2023

Ben jij op zoek naar een retreat waar een lang en gezond leven centraal staat? Dan zijn de exclusieve zesdaagse “Key Longevity Retreats” bij het Grand Hotel des Bains Kempinski St. Moritz perfect voor jou. In samenwerking met gerenommeerde experts bieden zij deze zomer een professioneel programma waar gasten geïnspireerd worden voor een gezondere en meer dynamische levensstijl.

 

LANG EN GEZOND LEVEN

“Het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid en het onder controle krijgen van levensstijlgerelateerde tekenen van veroudering wordt steeds belangrijker in onze tijd,” zegt Konstantin Zeuke, General Manager van het elegante luxe hotel. “Omringd door de Zwitserse Alpen kun je in onze retreats terecht voor regeneratie en wellness, maar ook voor innovaties over antiveroudering, voeding en fysieke fitheid van topprofessionals.” Tijdens de retreats staan er vier pijlers centraal voor een lang en gezond leven: optimalisatie van slaap, goede voeding, fitness en welzijn, evenals ontgifting en verbinding met het innerlijke zelf.

Key Longevity Retreats  bij Grand Hotel des Bains Kempinski
Advertentie
Silvena Rowe gerenommeerd sterren-kok, wellnesskok, voedingsconsulent en biohacker.

GERENOMMEERDE EXPERTS EN VISIONAIRE DENKERS

In samenwerking met drie deskundigen heeft het Grand Hotel des Bains Kempinski een uiterst professioneel programma voor de Longevity Retreats opgesteld. Één van deze experts is de beroemde chef-kok uit Dubai, Silvena Rowe gerenommeerd sterren-kok, wellnesskok, voedingsconsulent en biohacker. Ze wordt beschouwd als een vooraanstaande “wellness chef” in de Golfregio en heeft zich volledig toegewijd aan gezonde voeding.

Daarnaast zal Dr. Alexander Zeuke aanwezig zijn, een algemeen chirurg gespecialiseerd in slaapoptimalisatie, stressgeneeskunde en preventieve genetica. Tijdens de retreat zal Dr. Zeuke innovatieve inzichten delen over het bevorderen van gezonde slaap door aanpassingen in de omgeving en levensstijl. Tot slot kunnen deelnemers genieten van een uitgebreide selectie work-outs van Christina Michael.  Zij is een gerespecteerd figuur in de fitnessindustrie en staat bekend om haar expertise als trainer van beroemdheden.

Kortom, met dit zorgvuldig samengestelde Longevity Retreat leren deelnemers optimaal in balans te ontspannen en gezond oud te worden.

De eerste twee retreats vinden plaats van 23 tot 28 augustus 2023 en van 29 augustus tot 3 september 2023.

Meer informatie: KEY LONGEVITY RETREATS

 

 

 

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Zuid?

Volg ons ook op InstagramFacebook en LinkedIn