Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DEZE WEEK IN ZUID: MASTERS OF WINE

Gepubliceerd op: 24 juni 2019

Van 25 tot en met 30 juni vindt het grootse Masters Of Wine plaats in The College Hotel Amsterdam! Wit? Rood? Droog? Zoet? Van welke wijn je ook houdt: als wijnliefhebber ben je bij dit evenement aan het juiste adres. Wat als we jou vertellen dat je gedurende dit evenement maar liefst van 500 topwijnen per dag kunt proeven? Precies, het water staat ons ook al in de mond!

 

WIJNBOEK VOL TOPWIJNEN

In samenwerking met Cees van Casteren, Frank Smulders en Job de Swart, de drie Masters of Wine van Nederland, organiseert SHIRAZ Amsterdam het Masters of Wine Event. Deze drie masters gaan een boek schrijven met daarin 400 verschillende wijnen met de beste prijs/kwaliteit verhouding onder de €25,00. Om dit boek te kunnen schrijven moeten deze drie mannen natuurlijk alle wijnen wél eventjes proeven… Dat gaat gebeuren tijdens het Masters of Wine Event en het goede nieuws is: jij kunt daar dus bij zijn!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

UNICUM OP HET GEBIED VAN WIJN PROEVEN

Van 25 tot en met 30 juni staan er dagelijks meer dan 500 topwijnen open, die stuk voor stuk zijn geproefd door de Masters of Wine (tevens de hoogst haalbare titel in de wijnindustrie). Als wijnliefhebber krijg je niet dagelijks de kans om zoveel verschillende wijnen van uitmuntende kwaliteit te proeven. Een unicum dus op het gebied van wijn proeven. Tickets voor het event zijn hier te bestellen en kosten €25,- per persoon. Met een toegangsbewijs kun je onbeperkt wijnen komen proeven. Doordat er niet onbeperkt uit een fles geschonken kan worden, zijn er 350 tickets per dag beschikbaar. Wees er dus snel bij en eh… Proost!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE MASTERS OF WINE

De tijden van het evenement zijn van dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni van 19.00 – 23.00 uur en zaterdag 29 en zondag 30 juni van 16.00-21.00 uur.
Waar het allemaal gaat gebeuren? In de prachtige Rembrandt Room in The College Hotel. De zaal is voorzien van airco, maar mocht je de warmte op willen zoeken, dan biedt het aanliggende terras uitkomst om wat zonnestralen op te pikken tijdens het proeven van de overheerlijke wijnen. 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen