Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

4X DETOX DE FEESTDAGEN ERAF IN ZUID

Gepubliceerd op: 9 januari 2019

Nu alle feestdagen weer lang en breed achter de rug zijn en de eerste dagen van het nieuwe jaar erop zitten, voelen we ons misschien ietwat ongezond. Tijdens de feestdagen konden we natuurlijk écht niet van al dat lekkers dat ons voorgeschoteld werd afblijven, en dat is helemaal niet erg! Om toch nog even een compleet frisse start te maken in 2019, zetten wij een paar detox-opties in Zuid voor je op een rijtje. Zodat het lichaam weer helemaal gereinigd wordt van alle afvalstoffen en gifstoffen en klaar is voor alle uitdagingen die je in 2019 te wachten staan!

 

JUICE BROTHERS – GUSTAV MAHLERLAAN 24, VAN WOUSTRAAT 151

Beeld: Juice Brothers

Bij Juice Brothers snappen ze heel goed dat het zo nu en dan verstandig is om eventjes te cleansen! Hier zien ze een detox ook wel als het resetten van je lichaam en geest, waarbij je de beste voedingsstoffen binnenkrijgt en het overige gewoon eventjes weglaat! Je lichaam wordt tijdens deze periode voorzien van vitamines en mineralen en het verteringsstelsel heeft eventjes de tijd om op adem te komen. Op naar een optimaal gezondheidsniveau! Je kunt kiezen hoe lang je wil detoxen (een dag, drie dagen of vijf dagen) en hoe ‘zwaar’ de detox is in drie niveaus: van deep tot deepest. Afhankelijk van je ervaring met sapjes, detoxen en je voorkeuren in smaken kies jij zelf welke detox het beste bij jou past! Redenen om dit te doen? Betere nachtrust, betere concentratie, bewustwording van de omgang met je lichaam, meer energie en een gelukkiger gevoel. Succes!

 

 

DETOX YOGA WORSHOP – YOGAYATRA STUDIO, GOVERT FLINCKSTRAAT 137-HS 


Volgens YogaYatraStudio is het tijd voor een after-Christmas cleanse en zo is het maar net! Om jou weer helemaal fit, gezond en ‘shining’ te maken, biedt YogaYatraStudio een Detox Yoga Workshop die je voorziet van een revitalisering van je gehele lichaam en geest. De eerstvolgende vindt plaats op 12 januari tussen 13.00-16.00 en is toegankelijk voor alle leeftijden en vaardigheden. De voordelen? Onder andere een verhoogd energielevel, meer kracht, een verminderd stresslevel, een verbeterde huid en gewichtsstabilisatie. Waar wacht je nog op? Schrijf je in via deze site.

VITAMINSTORE – BEETHOVENSTRAAT 59, VAN LEIJENBERGHLAAN 214


Vitaminstore levert geweldige one-day-detoxes, voor een gloednieuwe versie van jezelf. Maar: wel op voorwaarde dat je al regelmatig sapjes drinkt of heel gezond eet. Je kunt altijd eventjes aan de Beethovenstraat of Van Leijenberghlaan binnenwandelen voor een passend advies bij jouw levensstijl! Gaat een detox jou nog een stapje te ver maar wil je wel graag wat uitproberen? Wat dacht je van de beauty juices? Deze verbeteren de conditie van je huid en haar!

 

 

DETOX ACNE BEHANDELING – KNAP INSTITUTE, WILLEMSPARKWEG EN PARNASSUSWEG 

Beeld: KNAP

Heb jij last van hardnekkige acne en zit je al een tijdje met je handen in je haar van de wanhoop? Geen stress, het klinkt alsof jouw huid een detox behandeling nodig heeft. De Detox Acne Behandeling van KNAP Institute is onwijs populair. Deze detox behandeling is te verdelen in twee verschillende facials, waarbij één van deze behandelingen een extra salicylmasker bevat. De specialist beoordeelt of dit noodzakelijk is. De speciaal voor acne ontwikkelde facial is intensief en effectief. Je bent er slechts dertig minuutjes aan kwijt, wat betekent dat het makkelijk te combineren is in je drukke planning! De resultaten zijn veelbelovend: na de detox behandeling heb jij een diep gereinigde, gekalmeerde en egalere huid en verfijnde poriën. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

 

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen