Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE REDACTIE TEST:

SHARING TABLE BBQ BIJ DAY FOODBAR!

Gepubliceerd: 11 juli 2018 07:00

Op een zonnige avond werden wij als redactie uitgenodigd bij DAY Foodbar Zuid om te komen barbecueën. En niet zomaar een barbecue. Nee, we zouden een eígen houtskool-BBQ op onze tafel krijgen. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! We waren heel benieuwd naar dit leuke zomerse concept en konden niet wachten tot de werkdag afgelopen was. 

BORRELPLANKJE
Direct bij binnenkomst kregen we een hartelijke ontvangst door eigenaar Daan en bedrijfsleider Sen. Met een glaasje bubbels in de hand, mochten we plaatsnemen aan onze tafel op het zonovergoten terras. Terwijl Sen de barbecuekooltjes voor ons aanstak en de keuken het vlees en de vis aan het bereiden was, kregen wij alvast een borrelplankje met allerlei overheerlijke koude hapjes. Daar hadden we inmiddels ook wel trek in gekregen!

1,2,3… GRILLEN MAAR!
De kooltjes waren inmiddels ready to grill en het handzame barbecuetje werd midden op tafel gezet. Direct daarna kregen we borden vol met vlees, vis, groenten (lekkere asperges!), een frisse salade, sausjes en friet. Heaven als je het ons vraagt! En hoe gezellig dat je niet van tafel af hoeft te lopen om te braden? Het was een ervaring op zich. Leuk detail: omdat de heerlijke geur van ons BBQ-festijn zich snel door de straat verspreidde, zat het terras binnen no-time vol met allemaal nieuwsgierige buurtgenoten. 

Wij zijn super enthousiast over dit concept: een absolute aanrader als je van barbecueën en gezelligheid houdt!

www.dayfoodbar.nl

Tekst: Odette van der Veeken

Gedeeld

verder lezen