Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE REDACTIE TEST: RESTAURANT ZUID IS JARIG!

Gepubliceerd: 23 juni 2018 10:00

Hoe valt de verjaardag van een restaurant beter te vieren dan met een spectaculair gastkokevent? Restaurant ZUID begrijpt maar al te goed hoe een fijn feestje eraan toegaat. Gister is de feestweek afgetrapt met een tweede editie van ‘ZUID Invites by Richard Ways’.  Was je er niet bij? Niet getreurd! Vrijdag staat er een verjaardagsborrel met Cityguys op het programma. Time to party!

Niets is mooier dan het delen van creativiteit en ervaring. Om het 1-jarige bestaan van restaurant ZUID goed te vieren is de feestweek gister begonnen met een heerlijk diner. Onder begeleiding van Michiel van der Eerde (ZUID) schitterden Richard Way en Michael Wolf in de keuken. Een heerlijk zes gangen diner werd de gasten van deze gezellige avond voorgeschoteld. Drie gerechten namens restaurant ZUID zelf en drie gerechten namens WOLF Atelier. Allemaal met bijpassende wijnen, wat een verwennerij!

Naast dit zesgangendiner staat er nog meer feestelijks op het programma deze week. Komende vrijdag (29 juni) organiseert restaurant ZUID namelijk samen met Cityguys een heerlijke Birthday Zomerborrel! Vanaf 17.00 zal onder het genot van een borrel en goede ZUID happen het feestgedruis losbarsten. Zoals je gewend bent van een Cityguys borrel krijg je het eerste drankje van het huis en omdat ZUID jarig is wordt ook nog op een glas bubbels getrakteerd. Heerlijk! Verder zal het dreamteam dat in de keuken staat zorgen voor een goede bodem met fruits de mer van epische porties. Wij weten dus wel wel waar ons fietsje heen gaat vrijdagmiddag!

Tekst: La Toya Ramsahai

Fotografie: Restaurant ZUID & La Toya Ramsahai

Gedeeld

verder lezen