Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE REDACTIE TEST: MASSAGE BIJ
DOCTOR FEELGOOD ZUIDAS

Het is je vast niet ontgaan: er is een nieuwe Doctor Feelgood geopend in Zuid! Naast de Scheldestraat zijn zij vanaf nu ook op de Zuidas te vinden. De ideale plek voor alle drukke zakenmannen en -vrouwen om tussen al het harde werken door even goed te ontspannen. Toen wij de vraag kregen of wij dit wilden komen ervaren, zeiden we natuurlijk geen nee!

Doctor Feelgood


IN GOEDE HANDEN

Het concept achter Doctor Feelgood is ontstaan vanuit de passie van oprichtster Esther van der Plas. Inmiddels heeft zij maar liefst drie vestigingen op haar naam staan! Haar magische handen hebben in haar meer dan vijftien jaar ervaring onder andere de stramme spieren mogen los kneden van vele grootheden, waaronder Bruce Springsteen, Madonna, Justin Bieber en Hugh Grant. Met zoveel ervaring weet zij dan ook als geen ander adequaat personeel om haar heen te verzamelen. Bij Doctor Feelgood werken drie verschillende typen masseurs, namelijk: Pro, Top en Master. Een Pro heeft minimaal 2-5 jaar ervaring, een Top 5-10, en een Master 10 of meer.


EEN WARM WELKOM

Zodra wij de nieuwe vestiging aan de Zuidas binnenliepen werden we direct zen. Wat een prachtige, lichte ruimte! We namen allereerst plaats voor een lekker kopje thee om in alle rust de body-intake in te vullen. Daarna werden we opgehaald door onze masseurs en naar de behandelkamers gebracht. Wat een mooie, ruime salon is dit zeg! De vestiging bestaat uit twee verdiepingen met in totaal acht behandelkamers. Op allebei de verdiepingen is er een douche aanwezig. Handig voor als je na de massage weer aan het werk moet.

Doctor Feelgood


PURE ONTSPANNING

Wij hebben een volle 60 minuten bij een Master Therapist ingepland staan en kunnen niet wachten op wat er komen gaat! Allereerst nemen we plaats op het comfortabele massagebed. Daarna krijgen wij een bijzondere hot stone massage. We horen je denken: Wat is er zo bijzonder aan hot stone? Nou, bij Doctor Feelgood worden de stenen niet alleen maar op de rug gelegd ter ontspanningDe verwarmde stenen worden daadwerkelijk als middelen gebruikt om de massagetechnieken op het lichaam uit te oefenen! Erg prettig is ook het warmtedeken dat de masseur over de lichaamsdelen legt waar even geen aandacht aan gegeven wordt. Ideaal, want zo blijf je heerlijk warm!

Doctor Feelgood

Het uur vliegt voorbij, maar na afloop van de massage genieten wij nog lang na van een ultiem relaxt gevoel! Wil jij net als wij een heerlijk verwen-momentje voor jezelf ervaren? Een afspraak maak je eenvoudig op de website van Doctor Feelgood.

 

Wil je dat we ook iets bij jou komen testen? Laat het ons dan weten via info@zuid.nl en wie weet komen we ook bij jou langs

 

Tekst: Odette van der Veeken

Gedeeld

verder lezen

EEN FIT EN GEZOND LICHAAM MET SKINRGY

EEN FIT EN GEZOND LICHAAM MET SKINRGY

Je bent gezond en toch voel je je met regelmaat vermoeid of futloos. Bij SKiNRGY werk je (preventief) aan je energielevel en vitaliteit waardoor je mooi en gezond ouder wordt. SKiNRGY is de Flagship Store van LPG endermologie® Nederland en hét holistische lifestyle center voor iedereen die wil werken aan een optimale innerlijke en uiterlijke gezondheid.

SCHOONMAKEN? ZO DOE JE DAT!

SCHOONMAKEN? ZO DOE JE DAT!

Bij de lente denken we natuurlijk aan een grondige voorjaarsschoonmaak! Ben je er liever niet te veel tijd kwijt, maar wil je toch graag genieten van een fris en schoon huis? Wij maken het je een stuk gemakkelijker met de volgende schoonmaak-hacks!

MASSAGESALONS VOOR ME-TIME IN ZUID

MASSAGESALONS VOOR ME-TIME IN ZUID

Nu het in deze lastige periode écht lijkt alsof we alleen maar tijd achter onze beeldschermen spenderen, zijn we eigenlijk wel toe aan wat ontspanning. Gelukkig zijn er in Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken waar je je even grondig kunt laten masseren. Na een bezoekje aan de volgende salons, voel je je weer energiek, volledig ontspannen en klaar voor elke uitdaging!