Even rust in de tent. Het klinkt zo simpel, maar ook ik moet bekennen dat ik wel wat vaker een ontspanmoment mag pakken. Je lichaam en geest tot rust brengen, zonder afleiding en prikkels die je weer naar de waan van de dag halen. Martin Cornet, eigenaar van House of Seiyou, heeft er zijn vak van gemaakt om ons – Zuid-bewoners – even volledig te laten ontspannen.

 

Entree House of Seiyou

 

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Klaarblijkelijk, want bij House of Seiyou loop je op ieder gewenst moment naar binnen. Of je nou aan het winkelen bent, pauze hebt of een pittige training achter de rug. De 20-minuten durende 3D-massage experience doet de rest. Al vind ik persoonlijk de ruimte op zich al een oase van rust. De heerlijke geur, sereniteit en gastvrijheid van Martin geven een fijne, relaxte sfeer.

 

House of Seiyou

 

“Deze vorm van ontspanning is al jaren een enorme hit in Dubai en Qatar. Het is de combinatie van een stevige massage en een stukje ontspanning dat je op ieder moment van de dag kunt doen. Het duurt slechts twintig minuten, je hoeft je niet om te kleden en je zit niet helemaal onder de olie, waardoor het heel laagdrempelig is”, vertelt Martin. “De technieken van deze stoel gaan ontzettend ver. Naast dat het je contouren leest en zich automatisch aan jouw lengte aanpast, kun je zelf verschillende massages uitkiezen met allemaal een andere functie en resultaat.”

 

Roos test House of Seiyou

 

Seiyou is Japans en staat voor rust, ontspanning, herstel en revalidatie. Dat is dan ook precies wat mij te wachten staat. Ik ga voor de ‘Sleep Peacefully’; een massage die de twaalf belangrijkste acupunctuurpunten aanpakt. Oogmasker op, rustgevende muziek in mijn oren en even bij mezelf uitchecken; het kon mij niet lang genoeg duren. Of ik goed heb kunnen slapen? Als een roos!

 

Een afspraak maken is niet nodig, dus loop gerust binnen wanneer jij behoefte hebt aan een moment voor jezelf. Een enkele sessie is slechts € 24 en een duo sessie met je moeder, vriendin of partner is € 20 per persoon.

 

House of Seiyou
Cornelis Schuytstraat 46A
020 223 76 02