Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE PERFECTE WENKBRAUWEN IN ZUID

Gepubliceerd op: 2 maart 2021

We mogen weer! Heb jij al een afspraak gepland bij je favoriete browartist in Zuid? Of heb jij van jezelf al mooi gevormde wenkbrauwen waar je niks aan hoeft te doen? Dan heb je veel geluk! Het kost namelijk heel wat gedoe om ze strak en vol te houden, vooral tijdens een lockdown. Gelukkig zijn er genoeg plekken in Amsterdam Zuid waar je nu weer terecht kunt! Natuurlijk hebben wij deze voor je uitgezocht. 

 

THE BROWBARBER – RUYSDAELKADE 71

THE BROWBARBER

Beeld: THE BROWBARBER

Bij THE BROWBARBER weten ze als geen ander dat je wenkbrauwen een ontzettend belangrijk deel van je gezicht zijn. Hier wordt er samen met jou gekeken naar je wensen en de mogelijkheden, zodat je helemaal tevreden en met fleeky brows de stoel weer uit komt. Bij THE BROWBARBER kun je je wenkbrauwen laten kleuren, waxen én threaden. Maar je kunt hier ook terecht voor semi-permanente make-up of ombre brows!

 

ITS A BEAUTY AFFAIR – VAN WOUSTRAAT 195-197

IT'S A BEAUTY AFFAIR

Beeld: IT’S A BEAUTY AFFAIR

IT’S A BEAUTY AFFAIR is een prachtige salon op de Van Woustraat! Deze salon is ideaal als je ook andere behandelingen op het gebied van persoonlijke verzorging wilt doen omdat er een all-round beauty service aangeboden wordt. Je kunt hier dus onder andere terecht om je wenkbrauwen perfect te laten shapen! Een van de technieken die ze hier toepassen is de Powder Brows techniek, met deze techniek worden de wenkbrauwen op een subtiele manier gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof deze met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd! Hierdoor lijken je wenkbrauwen een stuk voller en krijg je een meer gedefinieerd resultaat dan bij andere behandelingen.

 

 

SALON AMSTERDAM – RIJNSTRAAT 19

SALON Amsterdam

Beeld: SALON Amsterdam

Door middel van een draadje de vorm van je wenkbrauw mooi maken. Het is een ware kunst maar de grote focus op hoge kwaliteit en service, maakt dat je bij SALON Amsterdam helemaal op de goede plek zit! Het is dan ook de eerste wenkbrauw- en schoonheidsstudio in Nederland die zich volledig richt op de techniek van threading. Na een bezoekje aan SALON flaneer jij door te straten van Zuid met de mooiste wenkies in town.

 

PARFUMERIE EN SCHOONHEIDSSALON BABASSU – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 40

Babassu

Beeld: Babassu

Babassu een andere hele goede optie om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen. Hier richten ze zich op huidverbetering en ontspanning, waarbij ze gebruik maken van de mooiste cosmetische merken. Leuk om te weten: bij Babassu zijn er nog talloze andere behandelingen waarbij je lekker kunt ontspannen!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

SOAP TREATMENT STORES – VAN BAERLESTRAAT 122

SOAP Treatment Stores

Beeld: SOAP Treatment Stores

Bij deze browspot ben je in goede handen! SOAP Treatment Stores heeft twee locaties in Amsterdam, waarvan er een gelegen is in Oud-Zuid. Ze hebben hier naast brow treatments veel andere behandelingen. Ook mannen kunnen bij SOAP Treatment stores terecht om de perfecte en bij hen passende wenkbrauwen te rocken!

 

NURIAN BROW EXPERTS – WILLEMSPARKWEG 160

Nurian Brow Experts

Beeld: Nurian Brow Experts

Wil jij graag je wenkbrauwen eens flink verwennen? Boek dan een treatment bij Nurian Brow Experts, hier kun je namelijk terecht voor verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen weer perfect in shape zijn! Je kunt bijvoorbeeld een brow lift (met shaping & tinting) boeken om perfect symmetrische wenkbrauwen te creëren!

 

BRAUW AMSTERDAM – MAASSTRAAT 123

Brauw Amsterdam

Beeld: Brauw Amsterdam

Bij Brauw Amsterdam kun je terecht voor fuller natural looking eyebrows! Deze look wordt gecreëerd door middel van microblading. Microblading is een techniek waarbij met flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje een voor een lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht worden met natuurlijke pigmenten in de huid. Brauw Amsterdam is hierin gespecialiseerd en tovert jouw oneffen wenkbrauwen om tot volle natuurlijk ogende brows!

 

Nog geen afspraak kunnen maken bij de browartist of kapper? Bekijk dan dit artikel waarin beauty experts uit Zuid tips geven voor een stralende look!

 

Tekst: Melda Kanatlarli & Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen