Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE NIEUWE, VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI. VANAF 7 MAART BIJ MINI AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 12 februari 2020

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecombineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z’n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. De MINI Electric wordt op zaterdag 7 maart in de showroom van MINI Amsterdam geïntroduceerd. Jij komt toch ook?

 

MAKE IT YOUR FIRST

Bij MINI horen we vaak dat iemands eerste auto een MINI was. Hoe lekker dat reed. Hoe leuk ‘ie eruitzag. Wat nu als je ooit kunt vertellen dat je eerste elektrische auto een MINI was? Met z’n vertrouwde, iconische design en typische go-kart feeling is de MINI Electric namelijk dé kans om te voelen hoe leuk elektrisch rijden kan zijn.

 

TIJDLOOS KLASSIEK, OPWINDEND 

Met zijn combinatie van aerodynamische lijnen en nieuwe opvallende kenmerkende details is de volledig elektrische MINI ontworpen als de perfecte aanvulling op het bruisende stadsleven – en het hoogtepunt van je rijervaring. Zelfverzekerd en toch charmant – hij omarmt tradities en belichaamt de toekomst.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>>Vervolg artikel<<

 

LED KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN

Net als de MINI staat de Union Jack model voor een lange en rijke geschiedenis. De LED-achterlichten van de volledig elektrische MINI vormen een tweedelig motief dat verwijst naar dit iconische embleem. De complexe precisie en diepte van het ontwerp zorgen voor een extra dosis individualiteit. Aan de voorzijde passen adaptieve MINI LED-koplampen met Matrix-technologie automatisch de helderheid en de lichtbundel aan op specifieke omstandigheden, zoals tegenliggers, voor extra veiligheid van jou en je medeweggebruikers.

 

ONTWORPEN VOOR JOU

De uitrusting van de MINI Electric begint standaard al op zeer hoog niveau. Standaard zijn onder andere automatische airconditioning, een navigatiesysteem en LED koplampen. Wil je je persoonlijke stempel zetten op je MINI Electric? Gebruik dan de drie voorgeconfigureerde trims Essential, Charged en Yours als startpunt. Deze trims bevatten meer innovatieve gadgets, hoogwaardige opties en andere comfortabele extra’s. Daarnaast kun je kiezen uit meer kleuren en velgen. Elke trim heeft bovendien zijn eigen, unieke interieurafwerking.

Ervaar het zelf en ontdekt alle highlights hier!

 

Tekst en beeld: MINI Amsterdam

Gedeeld

verder lezen