Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ

GEEN TRADITIONELE COUPÉ, MAAR EEN BIJZONDERE ERVARING!

Gepubliceerd op: 19 maart 2020

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rij dynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

 

DAGELIJKS GEBRUIKSGEMAK

Met de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé ooit introduceert BMW het concept van de vierdeurscoupé – dat al is aangeslagen in de hogere segmenten – nu ook in het premium compacte segment. Dankzij een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving in combinatie met het innovatieve bedieningsconcept en de connectiviteitstechnologie biedt de BMW 2 Serie Gran Coupé uitmuntend dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW om bekendstaat.

 

DYNAMISCHE UITRUSTINGEN

Met zijn dynamische uitrustingen – zoals het adaptieve onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving – neemt de BMW 2 Serie Gran Coupé de leidende positie in zijn segment in als het gaat om wendbaarheid. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en biedt hij buitengewoon zelfvertrouwen op iedere route.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

LICHTVOETIGE UITSTRALING

De BMW 2 Serie Gran Coupé geeft een extreem lichtvoetige uitstraling. Markante BMW nieren, LED koplampen en achterlichten, frameloze portierruiten, een krachtige schouderlijn en sportieve achterzijde – pure autoriteit die ook in het interieur terugkomt. Met verlichte interieurlijsten en optionele sportstoelen zorgt de op de bestuurder gerichte cockpit voor een zowel exclusieve als dynamische ambiance. Tegelijkertijd houden de twee 10,25 inch displays van de BMW Live Cockpit Professional je samen met het BMW Head-Up Display volledig op de hoogte.

 

 

ELEGANTIE ONTMOET EXTRAVAGANTIE

Van de kenmerkende voorzijde via de frameloze portierruiten en de licht dalende daklijn tot de sportieve achterzijde met LED achterlichten – elegantie ontmoet extravagantie. Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails, hoogwaardige materialen en naar wens een volledig digitaal instrumentenpaneel van 10,25 inch met daarnaast een even groot centraal aanraakscherm boven de middenconsole. Tegelijkertijd geven kenmerken als het glazen panorama dak het interieur een uitzonderlijk ruimtelijke uitstraling.

 


PROEF RIJDEN?

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé staat nu in de showroom bij BMW Amsterdam en is per direct beschikbaar voor een proefrit. Interesse? Vraag eenvoudig online een proefrit aan via: https://bmw-amsterdam.nl/proefrit-aanvragen

 

Je rijdt de BMW 2 Serie Gran Coupé al vanaf € 37.880,- of vanaf € 449,- per maand.

 

 

 

Tekst & beeld: BMW Amsterdam

Gedeeld

verder lezen